Werken bij Geurtsen.

Niet voor niks de mooiste fase in je carriére

Monteur assembleert machine

Wat ons onderscheidt van andere machine bouwers?

Geen project is bij ons hetzelfde. Gisteren vertaalde je jouw innovatieve idee naar een nieuwe machine. Morgen zit je samen met de klant om een proces of productielijn te automatiseren. Met collega’s van verschillende afdelingen met ieder zijn of haar eigen specialisme. Van de richtinggevende uitvinder tot de projectbewaker. Van de wilskrachtige lead engineer tot de vooruitziende manager.

Persoonlijke Ontwikkeling

Bij ons kom je altijd verder. Waar je ook staat.

Ook als je dus even niet zo goed weet wat je wilt, staan alle deuren voor je open. Zodra je wél weet wat je wilt, dan zie je ook de kansen liggen. En daar stoppen we bewust heel veel tijd en energie in. Want als je weet wie je bent en wat je wilt, dan wordt het pas echt leuk.

Groep mensen aan het vergaderen over een project

Onze vacature beloftes:

Werken in hartje Deventer

Samen met 130+ collega’s werk je vanuit hartje Deventer aan de realisatie van high-end machines en bieden we een groot aantal technische services onder één dak.

'Laten we eerst eens kennismaken.
Je cv komt later wel!'

Als je bij ons wordt uitgenodigd voor een gesprek dan vragen we je niet direct naar je diploma’s, dat is in een later stadium pas belangrijk. We willen weten wie je bent, wat je drijfveren zijn en wat jou motiveert!

Maak alvast kennis met de hele Geurtsen-familie.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Bekijk de mogelijkheden bij Geurtsen

nl_NLNL