Verhalen van collega's

Het verhaal van Johnny Haverslag

Johnny Haverslag aan het woord

Jonny is sinds april 2023 weer in dienst bij Machinefabriek Geurtsen in de rol van CNC draaier – frezer / CAM programmeur. Wij zijn maar wat blij dat Jonny weer bij ons terug is. 

Wat heeft Jonny doen besluiten om terug te keren naar zijn vorige werkplek?
De functie én de organisatie! Je weet waar je naartoe gaat, je kent het reilen en zeilen binnen deze ‘club’. Je kent de uitdagingen… en omdat mijn functie nu meer verantwoordelijkheid met zich meedraagt, ben ik blij dat ik deze stap heb gezet.

Wat waardeert Jonny het meest aan het werken bij Machinefabriek Geurtsen?
De collegialiteit. Natuurlijk moet er ook gewoon gewerkt worden. Maar bij MFG is er ook interesse in elkaar. De drempel naar elkaar toe is laag en dit geldt voor de hele organisatie, ongeacht welke functie je hebt. Juist dit spreekt mij aan!

Wat trekt Jonny aan in zijn nieuwe uitdaging?
Het samenwerken met collega’s, de invulling van de nieuwe functie en de afdeling. We zijn als organisatie aan het veranderen, dat zorgt ook weer voor de nodige dynamiek op onze afdeling en zo blijft het uitdagend!

Wat heeft Jonny geleerd van zijn tijd elders en wat waardeert hij nu het meest?
Dat het voor mij leerzaam is geweest om tijdelijk bij een andere werkgever gewerkt te hebben. Het heeft mij weer andere inzichten gegeven. Het klinkt een beetje cliché, maar in mijn geval waar… door deze nieuwe inzichten ga ik opnieuw met een goed (lees beter) en plezierig(er) gevoel naar mijn werk. En dat is mij heel veel waard! Ik zit ‘weer’ helemaal op mijn plek en ben ‘weer’ in mijn element!

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen Geurtsen?

nl_NLNL