Vacatures

Technisch Documentalist

Zie jij het als een uitdaging om de machinerichtlijn en technische specificaties te vertalen naar correcte beschrijvingen en technische documentatie en deze tijdig aan te leveren bij onze eindgebruikers? 

Full Time

Technisch Documentalist

Functie Omschrijving

Als technisch documentalist bij Machinefabriek Geurtsen zorg jij ervoor dat de technische documentatie van onze projecten, op het juiste tijdstip, bij onze klanten worden aangeleverd.

In deze functie maak je deel uit van ons MFG Products team en verricht je werkzaamheden voor onze engineering. Je werkt voor een drietal afdelingen, namelijk: New Product Development, MFG Products en Key Accounts. Dit betekent dat je, als technisch documentalist, werkt aan uiteenlopende technische (machinebouw)projecten én met verschillende technieken in aanraking komt. Van complete procesinstallaties en skidbouw tot aan de ontwikkeling van (nieuwe) machines. Dit maakt jouw functie afwisselend en uitdagend. Bij verschillende disciplines weet jij de benodigde informatie op te halen om tot het juiste dossier te komen. Daarnaast lever je graag een bijdrage aan het optimaliseren van onze kwaliteitsstandaarden en uniformiteit in de technische documentatie voor onze eindgebruikers.

Jouw uitdagingen
Wat wij vragen
Wat wij bieden

Meer informatie?

Neem dan contact op met Job van Emmerink, teamleider MFG Products, via 0570-621159 of stuur ons een bericht:
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Ontdek onze cultuur

Klaar om de volgende stap te zetten? Ontvang meer informatie over jouw droomvacature!

nl_NLNL