Vacatures

Supply Chain Manager

Een uitdagend positie waarin jij, samen met jouw team, bouwt aan het strategische fundament van de supply chain en bijdraagt aan onze groeiambities. Kom jij ons team versterken als Supply Chain Manager?

Full Time

Supply Chain Manager

Functie Omschrijving

Als Supply Chain Manager ben je verantwoordelijk voor het beheren, ontwikkelen en optimaliseren van onze supply chain. Met jouw faciliterende leiderschapskwaliteiten creëer je een positieve en inspirerende werkomgeving. Jij geeft richting, maar ook ruimte en hebt aandacht voor behoeftes en ontwikkeling, zowel op individueel- als afdelingsniveau.

Wij willen als organisatie verder professionaliseren. Onze projecten orderportefuille is groeiende en zal in onze organisatie geborgd moeten worden. Jouw expertise en inzet resulteren in overzicht, efficientie en continutieit binnen onze afdeling bedrijfsbureau. De afdeling bestaat uit: inkoop, werkvoorbereiding en planning (circa 7 collega’s). Jij bent de verbindende factor tussen onze interne en externe supply chain, coordineert de activiteiten in de keten en zorgt dat de processen naadloos op elkaar aansluiten zodat wij onze klantbelofte en leverbetrouwbaarheid kunnen garanderen. Jij houdt je bezig met het analyseren van de processen, die afdelingen overstijgen, en streeft naar continue verbetering en kostenbeheersing. Je geeft daarbij gevraagd en ongevraagd advies aan het management en aanverwante stakeholders. Wij zoeken iemand met een strategische kijk op de bedrijfsvoering, hands-on mentaliteit en bereidheid om operationele activiteiten te verrichten. De verwachte verhouding is: 70% strategisch – 30% operationeel.

Jouw uitdagingen
Wat wij vragen
Wat wij bieden
DSC06343

Meer informatie?

Neem dan contact op met Marco Klunder, onze bedrijfsleider, via 0570621159 of stuur ons een bericht:
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Ontdek onze cultuur

Klaar om de volgende stap te zetten? Ontvang meer informatie over jouw droomvacature!

nl_NLNL
Call Now Button