Vacatures

Sales Support Engineer

Weet jij klantvragen te vertalen naar goed onderbouwde en kloppende calculaties? In een commerciële context samen werken aan een breed scala aan projecten? Kom dan ons team versterken als Sales Support Engineer!

Full Time

Sales Support Engineer

Functie Omschrijving

Als sales support engineer binnen Machinefabriek Geurtsen ben je onderdeel van het verkoopteam en vervul jij een essentiële rol in het voortraject met de klant. Het is jouw verantwoordelijkheid om klantvragen en technische specificaties te beoordelen op maakbaarheid en te vertalen naar accurate calculaties om vervolgens een passende offerte op te leveren. In deze calculaties verwerk je onder andere de productietijden, product kosten, engineeringsuren, eventuele uitbestedingen en technische risico’s.

Jouw werkzaamheden als Sales Support Engineer focussen zich op complete productielijnen en de machinebouw: aanvragen waarin verschillende technieken worden toegepast zoals robotica, aandrijftechniek, verspaning, constructie en 3D Printen. Kennis van machinebouw, bewerkingen e/o materialen helpen je om een goede invulling te geven aan deze positie.

Jouw uitdagingen
Wat wij vragen
Wat wij bieden

Meer informatie?

Neem dan contact op met Tom Bolink, Sales Manager, via 0570-219812 of stuur ons een bericht:
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Ontdek onze cultuur

Klaar om de volgende stap te zetten? Ontvang meer informatie over jouw droomvacature!

nl_NLNL