Vacatures

Sales Project Engineer

Wil jij in een commerciële én productie omgeving samen werken aan een breed scala aan projecten en betrokken zijn van de aanvraag tot succesvolle realisatie? Kom dan ons team versterken als Sales Project Engineer.

Full Time

Sales Project Engineer

Functie Omschrijving

Als Sales Project Engineer ben je dé schakel tussen het verkoopteam en onze productie. Jij vervult een essentiële rol in het gehele klanttraject. Het is jouw verantwoordelijkheid om klantvragen en technische specificaties te beoordelen op maakbaarheid en te vertalen naar accurate calculaties om vervolgens, samen met jouw sales collega’s, een passende offerte op te leveren. Scoren we de opdracht?! Dan neem jij ook de verantwoordelijkheid voor een goed verloop van het project door onze productie, zodat deze aansluit bij de klantvraag en onze leverbelofte. Jouw taken zijn gericht op het coördineren, overzicht houden en communiceren met zowel jouw collega’s intern als onze klanten vanaf het begin tot aan de oplevering.

Jouw werkzaamheden focussen zich op de industriële toelevering: projectaanvragen voor draai- en freesdelen, veelal gecombineerd met gecertificeerd laswerk en overige nabewerkingen. Zo heb je te maken met een grote diversiteit aan projecten waarin verschillende (productie)technieken worden toegepast. Kennis van materialen, materiaaleigenschappen en bewerkingen helpen je om een goede invulling te geven aan deze positie. Omdat wij beschikken over een eigen productielocatie, waar alle disciplines vertegenwoordigd zijn, behoud je korte lijnen met de productie.

Jouw uitdagingen
Wat wij vragen
Wat wij bieden
john wiggerman

Meer informatie?

Neem dan contact op met John Wiggerman, technisch accountmanager, via 0570621159 of stuur ons een bericht:
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Geurtsen Groep

Ontdek onze cultuur

Klaar om de volgende stap te zetten? Ontvang meer informatie over jouw droomvacature!

nl_NLNL
Call Now Button