Vacatures

Productieplanner

Geeft het jou energie om te plannen, organiseren en processen te optimaliseren? Sta jij graag in contact met meerdere disciplines binnen een technische productie omgeving?! Kom dan ons team versterken als productieplanner!

Full Time

Productieplanner

Functie Omschrijving

Als productieplanner vervul jij een sleutelpositie binnen onze organisatie. Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen en realiseren van de dagelijke planning voor onze productie: constructie, verspaning en montage. Jij zorgt ervoor dat de productieplanning efficiënt en effectief verloopt en stuurt op leverbetrouwbaarheid. In deze positie ben je onderdeel van een klein team en werk je nauw samen met je collega’s vanuit meerdere diciplines, zoals; inkoop, werkvoorbereiding, projectmanagement en engineering. Je stemt de productieorders af met de desbetreffende afdelingen en het management om tot een efficiënte en effectieve realisatie van alle orders te komen. Je bewaakt de voortgang, signaleert eventuele knelpunten en neemt tijdig maatregelen om deze op te lossen.

Met jouw analytische vaardigheden en proactieve werkhouding doorgrond jij de planning snel en weet je processen en systemen te optimaliseren. In deze functie krijg je de kans om op tactisch en strategisch niveau te schakelen met diverse afdelingen, naast operationeel de handen uit de mouwen te steken!

Jouw uitdagingen
Wat wij vragen
Wat wij bieden
DSC06343

Meer informatie?

Neem dan contact op met Marco Klunder, Bedrijfsleider, via 0570-621159 of stuur ons een bericht:
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Ontdek onze cultuur

Klaar om de volgende stap te zetten? Ontvang meer informatie over jouw droomvacature!

nl_NLNL