Vacatures

Monteur Mechatronica

Jij hebt een sterke voorkeur voor de “buitendienst” maar vindt het ook prima om af en toe in de binnendienst actief te zijn. Je bent nauwkeurig, hebt een sterk oog voor detail en techniek is helemaal jouw ding? Welkom bij Machinefabriek Geurtsen!

Full Time

Monteur Mechatronica

Functie Omschrijving

Als monteur mechatronica voer je onderhoudswerkzaamheden uit en je levert technische ondersteuning bij onze klanten. Je maakt deel uit van onze vaste groep van 15 collega monteurs. Je werkt zowel in onze eigen werkplaats als op locatie bij onze klanten. Jouw werktijden zijn van 7:30 tot 16:15 uur.

Onze klanten noemen ons een vertrouwde hoogwaardige technische partij, die snel meedenkt in oplossingen, van deze partij mag jij als monteur mechatronica deel uit maken. Onze klanten zijn o.a. productiebedrijven en technische diensten, actief in de voedsel en de maakindustrie.

Een functie met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Wij geloven in goed vakmanschap en dat willen we ook goed belonen. Daarom bieden we je direct een vast dienstverband. Wij willen dat jij je op je plek voelt, daarom krijg je van ons een uitgebreid introductieprogramma. Een aangewezen collega (jouw buddy) maakt je wegwijs in onze organisatie en bij klanten. Je komt te werken in een organisatie waar plezier fundamenteel is, met korte lijnen en een no nonsense organisatiecultuur. Daarnaast kun je rekenen op:

Jouw uitdagingen
Wat wij vragen
Wat wij bieden

Meer informatie?

Neem dan contact op met Erik Oldenhof, afdelingshoofd buitendienst montage, via 05710-621159 of stuur ons een bericht:
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Ontdek onze cultuur

Klaar om de volgende stap te zetten? Ontvang meer informatie over jouw droomvacature!

nl_NLNL