Vacatures

Mechanical Engineer Machinebouw

Wil jij graag uitdagende en klantspecifieke automatiserings- en robotica-oplossingen engineeren voor klanten binnen de high-end industrie? kom ons team versterken!

Full Time

Mechanical Engineer

Functie Omschrijving

Als mechanical engineer ben jij onderdeel van de afdeling New Product Development. Wij zijn gespecialiseerd in de engineering, besturing en fabricage van speciaalmachines voor diverse industrieën. Wij kennen een informele en open bedrijfscultuur waarbij plezier, professionaliteit en innovatie voorop staat. Onze unieke positie is dat wij alle technische disciplines vanuit één organisatie te bieden hebben en zowel onderdelen, als de machines in-house realiseren. Op onze werkvloer zie jij altijd het resultaat van de door jouw geëngineerde machine!

In jouw positie als mechanical engineer is het primair jouw verantwoordelijkheid om de klantwens te vertalen naar het mechanisch ontwerp met de daarbij behorende specificaties, berekeningen en eventuele risicoanalyses in het kader van de machineveiligheid. In de projecten worden veel verschillende technieken toegepast. Dit maakt jouw positie als engineer extra afwisselend!

Jouw uitdagingen!
Wat wij zoeken
Wat wij bieden
Erik Hoekman

Meer informatie?

Neem dan contact op met Erik Hoekman, onze manager New Product Development, via 0570621159 of stuur ons een bericht:
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Ontdek onze cultuur

Klaar om de volgende stap te zetten? Ontvang meer informatie over jouw droomvacature!

nl_NLNL
Call Now Button