Vacatures

ICT-Beheerder

Zorg jij voor het optimaal laten functioneren van onze werkplekken en systemen? Ben jij servicegericht ingesteld en heb jij een drive om samen de kwaliteit van onze ICT-infrastructuur te verhogen? Kom dan ons team versterken!  

Full Time

ICT-Beheerder

Functie Omschrijving

Als ICT- beheerder beschik je over een sterk afwisselende positie en speel je een cruciale rol in het beheren, onderhouden en beveiligen van onze IT-omgeving. Jij zorgt ervoor dat onze systemen optimaal en veilig beschikbaar zijn voor de organisatie. Je bent onderdeel van het ICT-team van Machinefabriek Geurtsen in Deventer, bestaande uit onze ICT-coördinator en ICT-beheerder, maar biedt ook ondersteuning aan andere bedrijven binnen de Geurtsen Groep. In je functie als ICT- beheerder kom je alle ICT-facetten tegen en verzorg je de 1e en 2e-lijns support richting de eindgebruikers. Je onderhoudt op een servicegerichte wijze het contact met collega’s en vertaalt de wensen van de organisatie, samen met je collega’s, naar concrete plannen en acties.

Jouw uitdagingen
Wat wij vragen
Wat wij bieden

Een veelzijdige positie, waarin er volop ruimte is voor jouw ideeën en expertise. Je komt te werken in een organisatie met een informele werksfeer, korte lijnen en no-nonsense organisatiecultuur. Daarnaast kun je rekenen op:

Meer informatie?

Neem dan contact op met Frank Rekveld, ozne ICT coördinator, via 0570-621159 of stuur ons een bericht:
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Ontdek onze cultuur

Klaar om de volgende stap te zetten? Ontvang meer informatie over jouw droomvacature!

nl_NLNL