Vacatures

Corporate Recruiter

Krijg jij energie van het vinden en binden van talent? Ben jij op zoek naar baan waarin je mee kan bouwen aan ons werkgeversmerk en een duurzame inrichting van recruitment? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Fulltime
Parttime

Corporate Recruiter

Functie Omschrijving

Als corporate recruiter ben jij eigenaar van het volledige recruitmentproces. Van een gedegen voorbereiding, actieve sourcing en screening, tot aan het voeren van gesprekken en het begeleiden van stakeholders. Jij gaat aan de slag met de verschillende wervingsvraagstukken binnen Geurtsen. Zo spreek je het ene moment met de manager van onze engineering over een wervingsstrategie voor de vacatures binnen deze afdeling, search je vervolgens naar potentiële nieuwe collega’s, via verschillende kanalen, en sluit je later op de dag aan bij een overleg met ons digital marketing bureau om samen invulling te geven aan een pakkende wervingscampagne. 

Een goede candidate experience staat bij jou hoog in het vaandel. Jij snapt welke uitdagingen de huidige arbeidsmarkt met zich meebrengt en focust op drijfveren en competenties. Door slimme methodieken en creatieve werving strategieën ben jij succesvol in het realiseren van waardevolle talent pipelines en instroom van kandidaten. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan het versterken van ons werkgeversmerk en zichtbaarheid. 

Je werkt in deze positie dan ook nauw samen met jouw directe HR collega’s. Het HR team bestaat uit een HR adviseur, HR assistent en een interim recruiter. Samen sparren we over diverse HR- en recruitment vraagstukken en bepalen we wat wij willen uitstralen als werkgever en hoe wij ons nog beter op de kaart gaan zetten. Wat deze functie juist zo leuk en uitdagend maakt? Je bent werkzaam in een bewegende en groeiende organisatie. Dit betekent dat wij ons bevinden in een professionaliseringsfase waarbij we de organisatie en HR écht naar een hoger plan willen brengen.  Het is dan ook belangrijk dat je het leuk vindt om zowel operationeel, tactisch als strategisch mee te bouwen aan een organisatie dat in ontwikkeling is. Er is veel ruimte voor jouw inbreng en expertise! 

Jouw uitdagingen
Wat wij vragen
Wat wij bieden
Sebastiaan huppelschoten

Meer informatie?

Neem dan contact op met Sebastiaan Huppelschoten, onze HR-adviseur, via 0570-621159 of stuur ons een bericht:
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Ontdek onze cultuur

Klaar om de volgende stap te zetten? Ontvang meer informatie over jouw droomvacature!

nl_NLNL