TIG Lassen

TIG lassen

Voor hoogwaardige lasverbindingen kunt u gegarandeerdMachinefabriek Geurtsen inschakelen. Aan de hand van de techniek van het TIG lassen, en ook die van het TIG lassen aluminium, kunnen wij uw laswerk tot in de puntjes verzorgen.

Machinefabriek Geurtsen
Complexe technische problemen? Met onze expertise selecteren wij een passende oplossing voor uw technisch vraagstuk. Met meer dan 70 gekwalificeerde vakmensen werknemers staan wij graag voor u paraat.

U kunt ons onder meer voor grote projecten in de machinebouw inschakelen. Maar ook voor kleinere projecten als het lassen van plaatwerk, de vervaardiging van afschermingen, omkastingen, of TIG lassen aluminium staan wij voor u klaar. Daarnaast kunnen wij, indien nodig, reparaties aan en het onderhoud van uw machines verzorgen. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur voor TIG lassen en TIG lassen aluminium. Om kwaliteit te kunnen leveren is het hebben van de juiste apparatuur immers een voorwaarde.

Wat u van ons kunt verwachten:

  • Praktisch inzicht;
  • Allround in techniek;
  • Goede bereikbaarheid;
  • Persoonlijke en transparante benadering;
  • Goede service;
  • Kwaliteit.

Vragen?
Wilt u meer weten over TIG lassen, TIG lassen aluminium of over één van onze andere diensten? Bel dan: 0570 – 621 159 of vul ons contactformulier in. Wij horen graag van u.

Elekrode lassen specialist nodig?

Onze klanten

Machinefabriek Geurtsen maakt waar wat zij beloven en heeft daarom het vertrouwen van Teijin Aramid. Wij zijn erg te spreken over het meedenken tijdens de ontwerpfase, het tijdig opleveren van projecten en bijbehorende documentatie en de geleverde kwaliteit. De hands-on mentaliteit van de montageleider en de monteurs vinden wij erg plezierig.

Ronny Lasker, Teijin Aramid

Machinefabriek Geurtsen heeft kennis van onze processen en systemen en denkt mee om ons proces te verbeteren en te optimaliseren. Ze hebben alle disciplines in huis om ons op een goede wijze te kunnen bedienen.

Alwin Spenkelink, Ben & Jerry Hellendoorn

Machinefabriek Geurtsen is voor ons een vertrouwde partij, waarvan we weten wat we aan ze hebben. Ze staan altijd klaar en leveren kwaliteit en high-end oplossingen.

Michel Hulsebos, Georg Fischer

Wij hebben al een jarenlange relatie met Geurtsen, die is ontstaan in de jaren 60. Voor ons is Machinefabriek Geurtsen een betrouwbare partij die sterk is in het ontwikkelen en fabriceren van machines. En voor ons specifiek zijn dat voornamelijk machines voor het bedrukken, bewerken, transporteren en verpakken van textiel. Ook voor onderdelen en reparaties hebben we aan Geurtsen een flexibele partner.

Mickel Reijntjes, Vlisco Netherlands B.V.

Verbufa is exclusief leverancier van machines en installaties van toonaangevende fabrikanten aan de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Met Machinefabriek Geurtsen hebben wij een ideale partner gevonden om samen voor onze klanten te zorgen voor klantspecifieke oplossingen.

Mark Marrink, Verbufa

Met Machinefabriek Geurtsen hebben we korte lijnen. Ze levert direct vakkundige monteurs die in ons onderhoud kunnen meedraaien. Wel zo prettig en hierdoor zijn onze onderhoudskosten goed in de hand te houden.

Johnny Jochems, Stork Veco B.V.

Wij maken veelvuldig gebruik van de diensten en kennis van Machinefabriek Geurtsen. Vooraf spreken we het gespecificeerde werk door met ons aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat voor het werk een offerte wordt opgesteld, dat alles gestructureerd verloopt in de realisatiefase en bewaakt hierin eveneens mede de kwaliteit van het geleverde werk. On-site wordt er met zorg en deskundigheid aan onze productie installaties gewerkt.

Paul Staring, Akzo Nobel Arnhem

Machinefabriek Geurtsen is een hoogwaardige technische partij, die ervaring heeft om met partijen van een andere discipline constructief samen te werken. De communicatie verloopt daarbij prettig en is transparant. Als opdrachtgever erg prettig dat projecten op een juiste wijze worden afgerond, ook onder hoge tijdsdruk.

William de Hesse, ESA

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?