tank en apparatenbouw

Profiteer van de meest ruime expertise in tank- en apparatenbouw

Erik Hoekman, Engineering (2)

Tank en apparatenbouw

"Innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak staan hoog bij ons in het vaandel"

“Door onze jarenlange ervaring hebben wij een zeer ruime expertise opgebouwd in de apparatenbouw, inclusief de engineering daarvan. Complete turn-key projecten, die naadloos aansluiten bij uw wensen en eisen, zijn onze specialiteit. Uiteraard geldt ook voor de tankbouw dat wij uw wensen en eisen centraal stellen. Elk project begint met een gedegen basis en een ontwerp. Onze vakkundige medewerkers betrekken u daarom van het begin tot aan de oplevering bij de tank en apparatenbouw. Naast het ISO 9001-certificaat beschikken wij ook over de lascertificeringen ISO 3834-2 en de NEN-EN 1090. Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle veiligheidseisen. Wij leveren uitsluitend producten voor uw tankbouw die getoetst zijn aan de PED. Daarnaast staan innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak hoog bij ons in het vaandel.”

Erik Hoekman, Engineering (2)

Tank en Apparatenbouw

Gecertificeerde partij voor uw tank en apparatenbouw

Wanneer u op zoek bent naar een gecertificeerde partij voor uw tank en apparatenbouw, bent u bij Machine-fabriek Geurtsen aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een zeer ruime expertise opgebouwd in de apparatenbouw, inclusief de engineering daarvan. Complete turn-key projecten, die naadloos aansluiten bij uw wensen en eisen, zijn hierbij onze specialiteit. Uiteraard geldt ook bij de tankbouw dat wij uw wensen en eisen centraal stellen. Elk project begint met een gedegen basis en een ontwerp. Onze vakkundige medewerkers betrekken u daarom van het begin tot aan de oplevering bij de tank en apparatenbouw.

Naast het ISO 9001 certificaat beschikt Machinefabriek Geurtsen bovendien over de lascertificeringen ISO 3834-2 en de NEN-EN 1090.

Volledig gecertificeerd

ISO 9001

ISO 3834-2

NEN-EN 1090

Veiligheid

Getoetst aan PED

Innovatie, kwaliteit

Duurzaamheid, gebruiksgemak

Specialisaties

Mengers

Drogers

Bolsegment kleppen

FAQ

Geurtsen levert machinebouw op maat voor diverse branches. Als bouwer van speciaalmachines weten wij als geen ander dat complexe technische vraagstukken doelgerichte oplossingen vergen. Onze expertises komen samen in de oplevering van complete machines. Engineering, machinebouw en service en onderhoud van speciaalmachines vereist technische kennis, ervaring en vakmanschap. Ook het praktisch inzicht in de omstandigheden waaronder de machine zijn werk gaat doen is een voorwaarde voor succes. Bij Machinefabriek Geurtsen vindt u de mensen, de productiefaciliteiten én de specialismen die nodig zijn om u een optimaal effectieve oplossingen te kunnen bieden.

Heeft u behoefte aan een machinebouw op maat oplossing, zoals bijvoorbeeld een doekbewerkingsmachine, een intern transportsysteem, een bewerkings- of assemblagelijn, reinigingsinstallatie of groot onderhoud van het hele machinepark? Onze vakmensen kunnen een breed scala aan technische oplossingen voor u realiseren.

U zoekt een gekwalificeerde en gespecialiseerde partner bij de begeleiding en realisatie van uw machinebouw project? Het complete traject van het opstellen van een Programma van Eisen, engineering, productie, montage en inbedrijfstelling tot en met het onderhoud, kunt u uit handen geven aan onze specialisten. Waar nodig werken we efficiënt samen met uw ingenieursbureau voor machinebouw op maat.

Machinefabriek Geurtsen richt zich naast machinebouw op maat, ook op:

 • Apparatenbouw
 • Engineering
 • Verspanen
 • Constructiewerk
 • Industriële toelevering
 • Leidingwerk
 • Orbitaal lassen
 • Service en onderhoud
 • Skids
 • Detachering van technische specialisten
 • Tal van andere specialistische werkzaamheden

Ook voor de ondersteuning bij complexe technische projecten kunt u bij ons terecht.

Wij houden van technische oplossingen door middel van machinebouw op maat. Door de ervaringen met diverse projecten in zeer verschillende branches bezitten onze medewerkers een enorme hoeveelheid kennis en specialismes, waaruit wij voor ieder nieuw project kunnen putten. Dat stelt ons in staat vrijwel ieder probleem op het gebied van machinebouw snel en effectief op te lossen. Onze ruime expertise in turn-key machines stelt ons in staat voor vrijwel ieder probleem een gedegen oplossing te vinden. Wij hebben een ruime expertise opgebouwd in het ontwerpen en bouwen van speciaalmachines. Bijvoorbeeld voor de levensmiddelen, grafische, textiel, farmaceutische en chemische industrie.

Complete turn-key projecten, die tot in alle details aansluiten bij uw bedrijfsvoering, is onze specialiteit

Machinefabriek Geurtsen maakt waar wat zij beloven en heeft daarom het vertrouwen van Teijin Aramid. Wij zijn erg te spreken over het meedenken tijdens de ontwerpfase, het tijdig opleveren van projecten en bijbehorende documentatie en de geleverde kwaliteit. De hands-on mentaliteit van de montageleider en de monteurs vinden wij erg plezierig

Ronny lasker, Teijin aramid
5/5

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? John helpt u graag verder.

nl_NLNL


Aanvraag Tank & Apparatenbouw

Ontdek hoe wij u kunnen helpen met op maat gemaakte machinebouw! Laat uw gegevens achter en onze experts nemen zo snel mogelijk contact met u op. Profiteer nu van onze expertise en verbetert uw productieproces!

Aanvraag Engineering

Ontdek hoe wij u kunnen helpen met op maat gemaakte machinebouw! Laat uw gegevens achter en onze experts nemen zo snel mogelijk contact met u op. Profiteer nu van onze expertise en verbetert uw productieproces!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?