Stage en afstuderen

Wij bieden studenten aan de Technische Universiteit en Hoger Technisch Onderwijs ruime mogelijkheden om binnen ons bedrijf stage te lopen of een afstudeeropdracht te vervullen.

Staan de volgende punten op je stage-verlanglijst?

  • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid
  • Focus op innovatie
  • Professionele werkomgeving: eigen engineering en ruime productiefaciliteiten in-house.
  • Interessante portefeuille: veel diversiteit qua producten en klanten
  • Uitstekende begeleiding

Dan is Machinefabriek Geurtsen dé plek om jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen. Binnen onze organisatie zijn er veel mogelijkheden voor hbo- en wo-talenten met een werktuigbouwkundige achtergrond. Hoe jouw stage exact eruit gaat zien, kunnen we nu nog niet zeggen. De inhoud van de stage bepalen we op basis van wat je kunt, wat je interesse heeft en uiteraard aan de hand van de beschikbare projecten. Als afstudeerder zal er samen met jou een opdracht van A tot Z met je worden geformuleerd. Je eigen inbreng is dus groot.

Functie-eisen

  • Je studeert momenteel werktuigbouwkunde, mechanical design engineering of technische bedrijfskunde aan een hogeschool of universiteit.
  • Je hebt affiniteit met techniek en bent op zoek naar een uitdagende afstudeerstage.
  • Je bent proactief en vindingrijk.

Belangstelling

Heb je belangstelling voor een stageplaats bij onze organisatie? Stuur dan een email naar info@mfgeurtsen.nl met je gegevens. Geef dan ook aan waar jouw interesses liggen, om wat voor soort stage en welke periode het gaat. Wij nemen dan contact met je op.

Onze klanten

Machinefabriek Geurtsen maakt waar wat zij beloven en heeft daarom het vertrouwen van Teijin Aramid. Wij zijn erg te spreken over het meedenken tijdens de ontwerpfase, het tijdig opleveren van projecten en bijbehorende documentatie en de geleverde kwaliteit. De hands-on mentaliteit van de montageleider en de monteurs vinden wij erg plezierig.

Ronny Lasker, Teijin Aramid

Machinefabriek Geurtsen heeft kennis van onze processen en systemen en denkt mee om ons proces te verbeteren en te optimaliseren. Ze hebben alle disciplines in huis om ons op een goede wijze te kunnen bedienen.

Alwin Spenkelink, Ben & Jerry Hellendoorn

Machinefabriek Geurtsen is voor ons een vertrouwde partij, waarvan we weten wat we aan ze hebben. Ze staan altijd klaar en leveren kwaliteit en high-end oplossingen.

Michel Hulsebos, Georg Fischer

Wij hebben al een jarenlange relatie met Geurtsen, die is ontstaan in de jaren 60. Voor ons is Machinefabriek Geurtsen een betrouwbare partij die sterk is in het ontwikkelen en fabriceren van machines. En voor ons specifiek zijn dat voornamelijk machines voor het bedrukken, bewerken, transporteren en verpakken van textiel. Ook voor onderdelen en reparaties hebben we aan Geurtsen een flexibele partner.

Mickel Reijntjes, Vlisco Netherlands B.V.

Verbufa is exclusief leverancier van machines en installaties van toonaangevende fabrikanten aan de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Met Machinefabriek Geurtsen hebben wij een ideale partner gevonden om samen voor onze klanten te zorgen voor klantspecifieke oplossingen.

Mark Marrink, Verbufa

Met Machinefabriek Geurtsen hebben we korte lijnen. Ze levert direct vakkundige monteurs die in ons onderhoud kunnen meedraaien. Wel zo prettig en hierdoor zijn onze onderhoudskosten goed in de hand te houden.

Johnny Jochems, Stork Veco B.V.

Wij maken veelvuldig gebruik van de diensten en kennis van Machinefabriek Geurtsen. Vooraf spreken we het gespecificeerde werk door met ons aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat voor het werk een offerte wordt opgesteld, dat alles gestructureerd verloopt in de realisatiefase en bewaakt hierin eveneens mede de kwaliteit van het geleverde werk. On-site wordt er met zorg en deskundigheid aan onze productie installaties gewerkt.

Paul Staring, Akzo Nobel Arnhem

Machinefabriek Geurtsen is een hoogwaardige technische partij, die ervaring heeft om met partijen van een andere discipline constructief samen te werken. De communicatie verloopt daarbij prettig en is transparant. Als opdrachtgever erg prettig dat projecten op een juiste wijze worden afgerond, ook onder hoge tijdsdruk.

William de Hesse, ESA

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?