Speciaalmachines

Speciaalmachines

Bij Machinefabriek Geurtsen beschikken wij over heel veel kennis en expertise op het gebied van speciaalmachines en turn-key projecten. Daarnaast beschikken we over de faciliteiten om speciaalmachines te vervaardigen die in alle opzichten voldoen aan de eisen die in een productieomgeving worden gesteld.

Onze voordelen
Het ontwerpen, tekenen, ontwikkelen en produceren van speciaalmachines en complete turn-key projecten rekenen we tot onze specialismen. Met het inleven in de eisen en behoeften van onze klanten en de realisatie van effectieve oplossingen hebben we veel ervaring opgedaan. Speciaalmachines zullen dan ook volledig afgestemd zijn op uw wensen en eisen en worden in goed overleg met u ontworpen. Wij maken onder meer speciaalmachines voor bedrijven in de voedingsmiddelen-, farmaceutische en textielindustrie.

Machinefabriek Geurtsen biedt u de volgende voordelen:

  • Exclusiviteit van uw speciaalmachines;
  • Een eigen technische ontwerpafdeling;
  • Gekwalificeerde technici;
  • ISO 9001 certificering;
  • Een vaste projectleider.

Op deze manier kunnen wij samen met u een passende oplossing bieden omtrent uw vraagstuk of speciaalmachines.

Vraag naar de mogelijkheden
Aangezien elk bedrijf en productieproces anders is, heeft elk bedrijf ook zijn eigen wensen en eisen als het gaat om speciaalmachines. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons weten wat die van u zijn. U kunt bellen met: 0570 – 621 159 of het contactformulier invullen.

Speciaalmachine specialist nodig?

Onze klanten

Machinefabriek Geurtsen maakt waar wat zij beloven en heeft daarom het vertrouwen van Teijin Aramid. Wij zijn erg te spreken over het meedenken tijdens de ontwerpfase, het tijdig opleveren van projecten en bijbehorende documentatie en de geleverde kwaliteit. De hands-on mentaliteit van de montageleider en de monteurs vinden wij erg plezierig.

Ronny Lasker, Teijin Aramid

Machinefabriek Geurtsen heeft kennis van onze processen en systemen en denkt mee om ons proces te verbeteren en te optimaliseren. Ze hebben alle disciplines in huis om ons op een goede wijze te kunnen bedienen.

Alwin Spenkelink, Ben & Jerry Hellendoorn

Machinefabriek Geurtsen is voor ons een vertrouwde partij, waarvan we weten wat we aan ze hebben. Ze staan altijd klaar en leveren kwaliteit en high-end oplossingen.

Michel Hulsebos, Georg Fischer

Wij hebben al een jarenlange relatie met Geurtsen, die is ontstaan in de jaren 60. Voor ons is Machinefabriek Geurtsen een betrouwbare partij die sterk is in het ontwikkelen en fabriceren van machines. En voor ons specifiek zijn dat voornamelijk machines voor het bedrukken, bewerken, transporteren en verpakken van textiel. Ook voor onderdelen en reparaties hebben we aan Geurtsen een flexibele partner.

Mickel Reijntjes, Vlisco Netherlands B.V.

Verbufa is exclusief leverancier van machines en installaties van toonaangevende fabrikanten aan de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Met Machinefabriek Geurtsen hebben wij een ideale partner gevonden om samen voor onze klanten te zorgen voor klantspecifieke oplossingen.

Mark Marrink, Verbufa

Met Machinefabriek Geurtsen hebben we korte lijnen. Ze levert direct vakkundige monteurs die in ons onderhoud kunnen meedraaien. Wel zo prettig en hierdoor zijn onze onderhoudskosten goed in de hand te houden.

Johnny Jochems, Stork Veco B.V.

Wij maken veelvuldig gebruik van de diensten en kennis van Machinefabriek Geurtsen. Vooraf spreken we het gespecificeerde werk door met ons aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat voor het werk een offerte wordt opgesteld, dat alles gestructureerd verloopt in de realisatiefase en bewaakt hierin eveneens mede de kwaliteit van het geleverde werk. On-site wordt er met zorg en deskundigheid aan onze productie installaties gewerkt.

Paul Staring, Akzo Nobel Arnhem

Machinefabriek Geurtsen is een hoogwaardige technische partij, die ervaring heeft om met partijen van een andere discipline constructief samen te werken. De communicatie verloopt daarbij prettig en is transparant. Als opdrachtgever erg prettig dat projecten op een juiste wijze worden afgerond, ook onder hoge tijdsdruk.

William de Hesse, ESA

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?