Skids voor uw installaties

Skids voor uw procesinstallaties
Een skid bestaat uit een procesinstallatie die op een rvs of stalen frame is gemonteerd. Bij Machinefabriek Geurtsen kunt u machines en installaties op skids laten bouwen.

Skidbouw
Wij zijn gespecialiseerd in machinebouw op maat. We bieden onze klanten graag een kant-en-klaar product. Enkele voorwaarden die wij zelf aan kwaliteit stellen, zijn een nauwkeurig ontwerp, hoogwaardige producten en vakmanschap. Ook skids dragen bij aan kwaliteit. Een skid wordt volledig naar de wensen van de klant in de werkplaats van Machinefabriek Geurtsen gemaakt, waarna het getransporteerd wordt naar de plaats van bestemming. Daarna wordt de skid aangesloten en inbedrijf genomen, waardoor de verstoring in het productieproces tot een minimum beperkt blijft.

Machinefabriek Geurtsen is:

  • Uw bedrijf voor machine- en skidbouw;
  • Uw allround partner in techniek;

Machinefabriek Geurtsen levert:

  • Gecertificeerde kwaliteit;
  • Complexe technische oplossingen;
  • Dienstverlening met een persoonlijk gezicht.

Maak kennis met de voordelen van machinebouw op skids. U kunt te allen tijde informatie bij ons opvragen via 0570 – 621 159 of ons contactformulier We horen graag van u.

Skids specialist nodig?

Onze klanten

Machinefabriek Geurtsen maakt waar wat zij beloven en heeft daarom het vertrouwen van Teijin Aramid. Wij zijn erg te spreken over het meedenken tijdens de ontwerpfase, het tijdig opleveren van projecten en bijbehorende documentatie en de geleverde kwaliteit. De hands-on mentaliteit van de montageleider en de monteurs vinden wij erg plezierig.

Ronny Lasker, Teijin Aramid

Machinefabriek Geurtsen heeft kennis van onze processen en systemen en denkt mee om ons proces te verbeteren en te optimaliseren. Ze hebben alle disciplines in huis om ons op een goede wijze te kunnen bedienen.

Alwin Spenkelink, Ben & Jerry Hellendoorn

Machinefabriek Geurtsen is voor ons een vertrouwde partij, waarvan we weten wat we aan ze hebben. Ze staan altijd klaar en leveren kwaliteit en high-end oplossingen.

Michel Hulsebos, Georg Fischer

Wij hebben al een jarenlange relatie met Geurtsen, die is ontstaan in de jaren 60. Voor ons is Machinefabriek Geurtsen een betrouwbare partij die sterk is in het ontwikkelen en fabriceren van machines. En voor ons specifiek zijn dat voornamelijk machines voor het bedrukken, bewerken, transporteren en verpakken van textiel. Ook voor onderdelen en reparaties hebben we aan Geurtsen een flexibele partner.

Mickel Reijntjes, Vlisco Netherlands B.V.

Verbufa is exclusief leverancier van machines en installaties van toonaangevende fabrikanten aan de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Met Machinefabriek Geurtsen hebben wij een ideale partner gevonden om samen voor onze klanten te zorgen voor klantspecifieke oplossingen.

Mark Marrink, Verbufa

Met Machinefabriek Geurtsen hebben we korte lijnen. Ze levert direct vakkundige monteurs die in ons onderhoud kunnen meedraaien. Wel zo prettig en hierdoor zijn onze onderhoudskosten goed in de hand te houden.

Johnny Jochems, Stork Veco B.V.

Wij maken veelvuldig gebruik van de diensten en kennis van Machinefabriek Geurtsen. Vooraf spreken we het gespecificeerde werk door met ons aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat voor het werk een offerte wordt opgesteld, dat alles gestructureerd verloopt in de realisatiefase en bewaakt hierin eveneens mede de kwaliteit van het geleverde werk. On-site wordt er met zorg en deskundigheid aan onze productie installaties gewerkt.

Paul Staring, Akzo Nobel Arnhem

Machinefabriek Geurtsen is een hoogwaardige technische partij, die ervaring heeft om met partijen van een andere discipline constructief samen te werken. De communicatie verloopt daarbij prettig en is transparant. Als opdrachtgever erg prettig dat projecten op een juiste wijze worden afgerond, ook onder hoge tijdsdruk.

William de Hesse, ESA

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?