Simultaan lassen

Perfect simultaan lassen, Machinefabriek Geurtsen voert het voor u uit

Machinefabriek Geurtsen is thuis in vele soorten laswerk waaronder het simultaan lassen. Deze speciale vorm van lassen wordt uitgevoerd door twee lassers die gelijktijdig, elk aan één kant, een las aanbrengen aan een werkstuk. Het resultaat is een perfecte doorlas, die vooral in de voedingsmiddelen en chemische industrie van groot belang is. Dankzij de gladde las is er geen kans op het achterblijven van voedsel- of vuilresten.

Optimale samenwerking

Simultaan lassen wordt binnen Machinefabriek Geurtsen veelal uitgevoerd bij RVS laswerk met een grote diameter, zoals tanks en leidingen. Een grote diameter geeft de lasser de ruimte om van binnenuit te lassen. Het hoogwaardig simultaan lassen vereist bovendien een tweetal lassers die goed kunnen samenwerken en die de snelheid van het lassen op elkaar kunnen afstemmen. Alleen door perfect samen te werken ontstaat een volkomen gladde lasnaad. Voor simultaan lassen wordt binnen ons bedrijf veelal gebruik gemaakt van het TIG lasproces.

Meer informatie

Wilt u weten of simultaan lassen de beste oplossing voor u is? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Wij reageren zo spoedig mogelijk en zetten de opties wat betreft simultaan lassen graag voor u uiteen.

Vakkundig advies

Wilt u weten of simultaan lassen voor u de beste optie is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0570-621159 of vul het contactformulier in. Wij informeren u graag.

 

geïnteresseerd?

Onze klanten

Machinefabriek Geurtsen maakt waar wat zij beloven en heeft daarom het vertrouwen van Teijin Aramid. Wij zijn erg te spreken over het meedenken tijdens de ontwerpfase, het tijdig opleveren van projecten en bijbehorende documentatie en de geleverde kwaliteit. De hands-on mentaliteit van de montageleider en de monteurs vinden wij erg plezierig.

Ronny Lasker, Teijin Aramid

Machinefabriek Geurtsen heeft kennis van onze processen en systemen en denkt mee om ons proces te verbeteren en te optimaliseren. Ze hebben alle disciplines in huis om ons op een goede wijze te kunnen bedienen.

Alwin Spenkelink, Ben & Jerry Hellendoorn

Machinefabriek Geurtsen is voor ons een vertrouwde partij, waarvan we weten wat we aan ze hebben. Ze staan altijd klaar en leveren kwaliteit en high-end oplossingen.

Michel Hulsebos, Georg Fischer

Wij hebben al een jarenlange relatie met Geurtsen, die is ontstaan in de jaren 60. Voor ons is Machinefabriek Geurtsen een betrouwbare partij die sterk is in het ontwikkelen en fabriceren van machines. En voor ons specifiek zijn dat voornamelijk machines voor het bedrukken, bewerken, transporteren en verpakken van textiel. Ook voor onderdelen en reparaties hebben we aan Geurtsen een flexibele partner.

Mickel Reijntjes, Vlisco Netherlands B.V.

Verbufa is exclusief leverancier van machines en installaties van toonaangevende fabrikanten aan de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Met Machinefabriek Geurtsen hebben wij een ideale partner gevonden om samen voor onze klanten te zorgen voor klantspecifieke oplossingen.

Mark Marrink, Verbufa

Met Machinefabriek Geurtsen hebben we korte lijnen. Ze levert direct vakkundige monteurs die in ons onderhoud kunnen meedraaien. Wel zo prettig en hierdoor zijn onze onderhoudskosten goed in de hand te houden.

Johnny Jochems, Stork Veco B.V.

Wij maken veelvuldig gebruik van de diensten en kennis van Machinefabriek Geurtsen. Vooraf spreken we het gespecificeerde werk door met ons aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat voor het werk een offerte wordt opgesteld, dat alles gestructureerd verloopt in de realisatiefase en bewaakt hierin eveneens mede de kwaliteit van het geleverde werk. On-site wordt er met zorg en deskundigheid aan onze productie installaties gewerkt.

Paul Staring, Akzo Nobel Arnhem

Machinefabriek Geurtsen is een hoogwaardige technische partij, die ervaring heeft om met partijen van een andere discipline constructief samen te werken. De communicatie verloopt daarbij prettig en is transparant. Als opdrachtgever erg prettig dat projecten op een juiste wijze worden afgerond, ook onder hoge tijdsdruk.

William de Hesse, ESA

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?