Onze Diensten

Service &
Onderhoud

Monteur assembleert machine
Dienst

Service en onderhoud

Welkom bij Geurtsen, dé specialist in service en onderhoud voor uw machines en installaties. Wij begrijpen als geen ander dat een storing of defecte machine grote gevolgen kan hebben voor uw productieproces en daarmee uw bedrijf. Daarom bieden wij een uitgebreide service aan om ervoor te zorgen dat uw machines in topconditie blijven en uw productieproces optimaal verloopt.

Storings dienst

Onze storingsdienst biedt snelle en efficiënte oplossingen voor storingen aan speciale machines. Onze technici hebben jarenlange ervaring met de reparatie en onderhoud van een breed scala aan machines, van conventionele machines tot de meest geavanceerde automatiseringssystemen.

Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar, zodat we snel kunnen inspringen wanneer er een storing optreedt. Onze technici beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om de machine snel en efficiënt te repareren, zodat uw productie zo snel mogelijk weer op gang komt.

Onderhoud

We begrijpen dat efficiëntie en uptime van de machines van groot belang zijn voor het borgen van uw productieproces. Ons team van technici is opgeleid om snel en efficiënt problemen op te lossen, zodat uw productie zo min mogelijk wordt onderbroken. We bieden preventief onderhoud, waarbij we de machines regelmatig inspecteren en onderhouden om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen. Daarnaast bieden we correctief onderhoud, waarbij we problemen oplossen die zich voordoen tijdens het gebruik van de machines.

Reparaties

Onze hoogopgeleide technici beschikken over een schat aan ervaring die ze gedurende vele jaren hebben opgedaan. Ze zijn zeer bedreven in het gebruik van de nieuwste technologieën om reparaties op een efficiënte en betrouwbare manier uit te voeren. Of het nu gaat om complexe elektronische systemen, mechanische apparatuur of andere technische uitdagingen, ons team staat klaar om u te helpen.

Wij streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden. Daarom investeren we voortdurend in het trainen en bijhouden van de kennis van onze technici, zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Dit stelt hen in staat om oplossingen te vinden voor zelfs de meest uitdagende reparatiesituaties.

Heeft u een vraag over service of onderhoud? Neem contact op met Bart!

nl_NLNL