seriematige productie

Seriematige productie

John Wiggerman

Seriematige Productie

"Alle tekeningen maken wij voor u gereed voor de meest optimale seriematige productie."

Erik Hoekman, Engineering (3)

Seriematige Productie

Seriematige productie met de nauwkeurigheid van speciaal machinebouw.

De speciaal machinebouw staat bekend om het leveren van unieke en op maat gemaakte machines voor verschillende industrieën. Maar naast op maat gemaakte oplossingen, biedt de speciaal machinebouw ook de mogelijkheid om machines te produceren in serie. Seriematige productie betekent dat meerdere identieke machines in één productieproces worden geproduceerd. Dit is een efficiënte en kosteneffectieve manier om machines te leveren aan de verpakkings- of tank en apparatenbouw industrie.

Voordelen

Kostenefficiëntie

Consistentie en kwaliteit

Snellere levering

Toegankelijk 

lightbulb-on

Proces

Ontwerpen

Ontwikkeling

Bouwen

Installeren

label

Branches

Voedingsmiddelenindustrie

Farmaceutische industrie

Chemische industrie

Overige industrieën

FAQ

Geurtsen levert machinebouw op maat voor diverse branches. Als bouwer van speciaalmachines weten wij als geen ander dat complexe technische vraagstukken doelgerichte oplossingen vergen. Onze expertises komen samen in de oplevering van complete machines. Engineering, machinebouw en service en onderhoud van speciaalmachines vereist technische kennis, ervaring en vakmanschap. Ook het praktisch inzicht in de omstandigheden waaronder de machine zijn werk gaat doen is een voorwaarde voor succes. Bij Machinefabriek Geurtsen vindt u de mensen, de productiefaciliteiten én de specialismen die nodig zijn om u een optimaal effectieve oplossingen te kunnen bieden.

Heeft u behoefte aan een machinebouw op maat oplossing, zoals bijvoorbeeld een doekbewerkingsmachine, een intern transportsysteem, een bewerkings- of assemblagelijn, reinigingsinstallatie of groot onderhoud van het hele machinepark? Onze vakmensen kunnen een breed scala aan technische oplossingen voor u realiseren.

U zoekt een gekwalificeerde en gespecialiseerde partner bij de begeleiding en realisatie van uw machinebouw project? Het complete traject van het opstellen van een Programma van Eisen, engineering, productie, montage en inbedrijfstelling tot en met het onderhoud, kunt u uit handen geven aan onze specialisten. Waar nodig werken we efficiënt samen met uw ingenieursbureau voor machinebouw op maat.

Machinefabriek Geurtsen richt zich naast machinebouw op maat, ook op:

 • Apparatenbouw
 • Engineering
 • Verspanen
 • Constructiewerk
 • Industriële toelevering
 • Leidingwerk
 • Orbitaal lassen
 • Service en onderhoud
 • Skids
 • Detachering van technische specialisten
 • Tal van andere specialistische werkzaamheden

Ook voor de ondersteuning bij complexe technische projecten kunt u bij ons terecht.

Wij houden van technische oplossingen door middel van machinebouw op maat. Door de ervaringen met diverse projecten in zeer verschillende branches bezitten onze medewerkers een enorme hoeveelheid kennis en specialismes, waaruit wij voor ieder nieuw project kunnen putten. Dat stelt ons in staat vrijwel ieder probleem op het gebied van machinebouw snel en effectief op te lossen. Onze ruime expertise in turn-key machines stelt ons in staat voor vrijwel ieder probleem een gedegen oplossing te vinden. Wij hebben een ruime expertise opgebouwd in het ontwerpen en bouwen van speciaalmachines. Bijvoorbeeld voor de levensmiddelen, grafische, textiel, farmaceutische en chemische industrie.

Complete turn-key projecten, die tot in alle details aansluiten bij uw bedrijfsvoering, is onze specialiteit

Machinefabriek Geurtsen maakt waar wat zij beloven en heeft daarom het vertrouwen van Teijin Aramid. Wij zijn erg te spreken over het meedenken tijdens de ontwerpfase, het tijdig opleveren van projecten en bijbehorende documentatie en de geleverde kwaliteit. De hands-on mentaliteit van de montageleider en de monteurs vinden wij erg plezierig

Ronny lasker, Teijin aramid
5/5

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? John helpt u graag verder!

nl_NLNL

Aanvraag serie-matige productie

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Aanvraag machine-bouw

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Call Now Button