Projecten

Tony Chocolonely Proeverijtje

Korte omschrijving

Het project

Proeverijtje

Snelheid en efficiëntie van de repenmachine

Cijfers

Uitdagend machinebouw vraagstuk?

Heeft u een uitdagend machinebouw vraagstuk waarvoor u een betrouwbare en ervaren partner nodig heeft? Machinefabriek Geurtsen staat voor u klaar! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw technische uitdagingen. Wacht niet langer en stuur ons een e-mail op verkoop@mfgeurtsen.nl of bel ons op +31 (0)570 – 62 11 59 om een afspraak te maken met een van onze specialisten. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Proces

Machinebouw-
Traject

Het machinebouwtraject bij Machinefabriek Geurtsen is een proces waarbij een machine vanaf concept tot uiteindelijke oplevering wordt uitgevoerd: ontwerp, ontwikkeling en productie . Hieronder volgen de belangrijkste stappen in het proces:

Dit omvat het identificeren van de behoeften en eisen van de klant en het definiëren van de doelstellingen voor de machine. Inclusief onderzoek en analyse om de haalbaarheid van het project te bepalen en om de technische specificaties vast te stellen. In deze fase wordt ook een conceptueel ontwerp gemaakt van de machine of productielijn. 

Ook wel bekend als de fase pre-engineering omvat het bouwen van een testopstelling van de machine of een bepaalde techniek, om te testen of de bedachte, vaak onbewezen technieken, voldoen aan de specificaties en eisen.

In deze fase wordt de machine ontworpen met behulp van 3D ontwerp software programma’s. Het 3D ontwerp moet voldoen aan de specificaties en eisen van de klant en de technische haalbaarheid.

Na het evalueren van het definitieve ontwerp gaat het project over naar de productiefase. Het productieproces bestaat uit het selecteren van de juiste materialen en componenten, het assembleren van de machine, het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het testen van de machine.

Nadat de machine is gebouwd en getest, wordt deze geïnstalleerd bij de klant. Dit omvat het transporteren van de machine naar de locatie van de klant, het installeren en in bedrijf stellen van de machine en het trainen van de gebruikers.

Na installatie biedt Machinefabriek Geurtsen meestal service en onderhoud om de goede werking van de machine te waarborgen en eventuele storingen op te lossen.

1521800486878
Samenwerking

Intensieve samenwerking tussen GEA en Machinefabriek Geurtsen

Eventuele samenwerking?

 

Patrick Geurtsen

CEO en Eigenaar van Machinefabriek Geurtsen

Wilt u uw voedingsmiddelenproductie optimaliseren? Neem dan contact op met John

nl_NLNL


Aanvraag Chemische Industrie

Ontdek hoe wij u kunnen helpen met op maat gemaakte machinebouw! Laat uw gegevens achter en onze experts nemen zo snel mogelijk contact met u op. Profiteer nu van onze expertise en verbetert uw productieproces!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Call Now Button