Plaatwerk Lassen

Plaatwerk lassen

Plaatwerk en constructie door Machinefabriek Geurtsen
Bij Machinefabriek Geurtsen kunt u terecht voor het lassen van uw plaatwerk. Snel, en zeer vakkundig last onze specialist uw plaatwerk. Ook op het gebied van constructie kunt u bij Geurtsen terecht.

Onze constructie- en plaatwerkers en ons goed geoutilleerde machinepark staan u ter beschikking voor bijvoorbeeld omkastingen, afschermingen, trappen, bordessen en andere complete constructies. In zowel staal, RVS als aluminium kunnen onze ervaren vakmensen u ondersteunen met montage en plaat- en constructiewerk.

Uw zorg is onze zorg
Wij willen dat onze klanten tevreden zijn en werken daarom voor het beste resultaat. Wilt u plaatwerk laten lassen? Dat kan. We beschikken over voldoende ruimte en een zeer ruime en goed geoutilleerde werkplaats met de juiste apparatuur voor al uw plaat- en constructiewerk. In de werkplaats hebben we alle benodige apparatuur voor het vervaardigen van onderdelen. Voor kleine, specialistische onderdelen beschikken we precisie apparatuur en door de omvang van de werkplaats hebben wij ook volop ruimte voor producten en projecten met buitengewone afmetingen. Ook montage en andere werkzaamheden kunt u door ons laten verrichten. Zijn uw wensen niet uitvoerbaar in onze machinefabriek? Maakt u zich geen zorgen, wij werken ook op locatie. Dienstverlening met een persoonlijke aanpak en een eindresultaat van professionele kwaliteit, daar streven wij naar.

Enkele van onze diensten:

  • Engineering;
  • Constructiewerk;
  • Lassen van plaatwerk;
  • Detacheren van specialisten;
  • Leveren van technische oplossingen.

Uw plaatwerk laten lassen of interesse in één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Plaatwerk lassen specialist nodig?

Onze klanten

Machinefabriek Geurtsen maakt waar wat zij beloven en heeft daarom het vertrouwen van Teijin Aramid. Wij zijn erg te spreken over het meedenken tijdens de ontwerpfase, het tijdig opleveren van projecten en bijbehorende documentatie en de geleverde kwaliteit. De hands-on mentaliteit van de montageleider en de monteurs vinden wij erg plezierig.

Ronny Lasker, Teijin Aramid

Machinefabriek Geurtsen heeft kennis van onze processen en systemen en denkt mee om ons proces te verbeteren en te optimaliseren. Ze hebben alle disciplines in huis om ons op een goede wijze te kunnen bedienen.

Alwin Spenkelink, Ben & Jerry Hellendoorn

Machinefabriek Geurtsen is voor ons een vertrouwde partij, waarvan we weten wat we aan ze hebben. Ze staan altijd klaar en leveren kwaliteit en high-end oplossingen.

Michel Hulsebos, Georg Fischer

Wij hebben al een jarenlange relatie met Geurtsen, die is ontstaan in de jaren 60. Voor ons is Machinefabriek Geurtsen een betrouwbare partij die sterk is in het ontwikkelen en fabriceren van machines. En voor ons specifiek zijn dat voornamelijk machines voor het bedrukken, bewerken, transporteren en verpakken van textiel. Ook voor onderdelen en reparaties hebben we aan Geurtsen een flexibele partner.

Mickel Reijntjes, Vlisco Netherlands B.V.

Verbufa is exclusief leverancier van machines en installaties van toonaangevende fabrikanten aan de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Met Machinefabriek Geurtsen hebben wij een ideale partner gevonden om samen voor onze klanten te zorgen voor klantspecifieke oplossingen.

Mark Marrink, Verbufa

Met Machinefabriek Geurtsen hebben we korte lijnen. Ze levert direct vakkundige monteurs die in ons onderhoud kunnen meedraaien. Wel zo prettig en hierdoor zijn onze onderhoudskosten goed in de hand te houden.

Johnny Jochems, Stork Veco B.V.

Wij maken veelvuldig gebruik van de diensten en kennis van Machinefabriek Geurtsen. Vooraf spreken we het gespecificeerde werk door met ons aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat voor het werk een offerte wordt opgesteld, dat alles gestructureerd verloopt in de realisatiefase en bewaakt hierin eveneens mede de kwaliteit van het geleverde werk. On-site wordt er met zorg en deskundigheid aan onze productie installaties gewerkt.

Paul Staring, Akzo Nobel Arnhem

Machinefabriek Geurtsen is een hoogwaardige technische partij, die ervaring heeft om met partijen van een andere discipline constructief samen te werken. De communicatie verloopt daarbij prettig en is transparant. Als opdrachtgever erg prettig dat projecten op een juiste wijze worden afgerond, ook onder hoge tijdsdruk.

William de Hesse, ESA

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?