overige industrieën

Veelzijdig en vertrouwd machinebouwer voor meerdere industrieën

Foto Tom

Tom Bolink aan het woord

"Innovatieve oplossingen voor elke industrie!"

“Naast de voedingsmiddelen-, chemische-, en farmaceutische industrie kan Machinefabriek Geurtsen ook van waarde zijn voor uw specifieke industrie. Onze focus ligt op constante verbetering en innovatie, door dit te blijven doen blijven we in elke industrie een bijdrage leveren.

Kunt u zich niet vinden in een van de genoemde industrieën? Twijfel dan niet om contact op te nemen met ons om te kijken wat de mogelijkheden zijn.”

Analyse Vraagstuk

Voordat we aan het project beginnen, willen we eerst graag kennismaken. Om opvolgend Hierna zullen we het vraagstuk grondig te analyseren en samen ideeën uitwisselen over mogelijke oplossingen.

Pre-
Engineering

Na het analyseren van het vraagstuk gaan we pre-engineeren. In deze fase gaan we de risico’s identificeren, bouwen we een test opstelling waarin we de gekozen technieken testen.

Engineering

Wanneer de technieken in de pre-engineering zijn gevalideerd, gaan we over naar de engineering fase. In deze fase wordt de machine tot in detail uitgewerkt en komen we tot een definitief ontwerp.

Productie

Na het evalueren van het definitieve ontwerp gaan we over naar de productiefase. Dit proces bestaat uit het selecteren van de juiste materialen, het assembleren van de onderdelen en het testen van de machine.

Installatie

Wanneer de machine is geassembleerd en getest, wordt deze geïnstalleerd bij u op locatie. In deze fase wordt de machine ook in bedrijf gesteld en worden de operators getraind.

Onderhoud & Service

Na installatie bieden we service en onderhoud aan om een betrouwbaar werking en lange levensduur van de machine te garanderen.

De kracht van onze engineers

Bij Geurtsen hebben we meer dan 40 engineers in huis. Hun kracht? Ze kunnen op elk moment de fabriek in lopen om de machine te bekijken, dit betekent directe samenwerking tussen ons ontwerp- en productieteam voor efficiëntie, snelle doorlooptijd en controle over kwaliteit. Samen streven we naar hoogwaardige en op maat gemaakte oplossingen. Bij Machinefabriek Geurtsen geloven we ook in de kracht van samenwerking. We werken nauw samen met u, van de eerste brainstorm tot de uiteindelijke oplevering. Uw input en kennis zijn van onschatbare waarde om tot de beste oplossing te komen.

2[1]

Benieuwd naar hoe wij projecten voor onze klanten hebben gerealiseerd bekijk dan onze succesverhalen.

Op maat gemaakte oplossingen van concept tot realisatie? Tom helpt u graag verder.

nl_NLNL