Ambacht sinds 1926

Toen oprichter Geurtsen in 1926 zijn haardensmederij annex constructiewerkplaats oprichtte kon hij nog niet vermoeden dat het familiebedrijfje zou uitgroeien tot een moderne machinefabriek met meer dan 90 medewerkers, veel know-how en een goed uitgeruste productiefaciliteit

Altijd de beste oplossing

Bij Machinefabriek Geurtsen werken circa 100 vakbekwame en gekwalificeerde medewerkers. Een eigen engineeringafdeling en een modern, grotendeels computergestuurd machinepark biedt een uitgebreid pakket aan technische mogelijkheden. U zoekt een specifiek product of gespecialiseerde dienstverlening? Wij staan klaar om de beste oplossing voor u te realiseren!

Machinebouw op maat

Onze monteurs bouwen met grote zorg en deskundigheid machines op maat. Werktuigbouwkundig, elektronisch en besturingstechnisch.

Leidingwerk & skids

Machinefabriek Geurtsen ontwerpt, bouwt en installeert kwalitatief hoogstaande machines en installaties inclusief skids en leidingwerk.

Tank & Apparatenbouw

Het ontwerpen, tekenen, ontwikkelen en produceren van tanks en apparaten voor industriële toepassingen is één van onze specialismen.

Service & Onderhoud

Of het nou gaat om advies, service of onderhoud: als technische partner gaan onze specialisten graag voor u aan de slag.

Industriële toelevering

Een groot aantal industriële klanten rekent op ons voor de toelevering op maat van machinerie, materialen en technische diensten.

Engineering

De basis van elk project begint aan de ontwerptafel. Geurtsen beschikt over een eigen, technische ontwerpafdeling met visie.

Geurtsen: technische kwaliteit sinds 1926

Machinefabriek Geurtsen is in 1926 opgericht als haardensmederij annex constructiewerkplaats. De basis voor de groei van het familiebedrijf is gelegd in 1945 toen oprichter Geurtsen voor Ankersmit Textielbedrijven onderhoud en engineering ging uitvoeren. Sindsdien hebben we veel ervaring opgedaan in diverse branches.

Alle technische services onder één dak

Machinefabriek Geurtsen is gespecialiseerd in de engineering, besturing en fabricage van speciale machines voor uiteenlopende industrieën en bouwt en ontwerpt daarnaast ook standaardmachines voor de levensmiddelenindustrie. Als machinefabriek bieden we een groot aantal technische services overzichtelijk onder één dak.

Certificaten metaalbewerking

Wij zijn in het bezit van diverse certificaten. Sinds 1996 is Machinefabriek Geurtsen een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf en in 2008 behaalden we het VCA* certificaat. Ook beschikken we ook over de lascertificeringen ISO 3834-2 en de NEN-EN 1090-1 en zijn wij continu bezig om ons te verbeteren.

Specialisten in machinebouw

Met een eigen ontwerpafdeling, moderne en uitgebreide productiefaciliteiten en ongeveer 90 vakbekwame medewerkers is Machinefabriek Geurtsen in staat om voor vele technische problemen een oplossing te ontwikkelen en te realiseren. Onze technische serviceafdeling beschikt over circa 30 servicemonteurs die op locatie bij onze klanten zorgen voor service, onderhoud en reparaties.

Modern machinepark

Ons moderne machinepark biedt vele mogelijkheden op het gebied van reparatie, revisie en toelevering. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en krijgen volop mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen door opleidingen en bijscholing. Gecertificeerde lassers hebben zich toegelegd op plaat- en leidingwerk en uiteenlopende constructiewerken.

Erkend SBB leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf SBB (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven) willen wij jonge mensen de mogelijkheid bieden om zich te bekwamen in de techniek. Ook hechten we veel waarde aan veilig en gezond werken. Onze VCA-certificering is daarvan het bewijs.

101
Bouten aangedraaid
4502
Meters leidingwerk
22
Inkoopregels
998
Kopjes koffie

Wie is wie bij Machinefabriek Geurtsen?

Meer weten over onze technische dienstverlening? Neemt u zeker contact met ons op. We staan u graag te woord.

Onze klanten

Machinefabriek Geurtsen maakt waar wat zij beloven en heeft daarom het vertrouwen van Teijin Aramid. Wij zijn erg te spreken over het meedenken tijdens de ontwerpfase, het tijdig opleveren van projecten en bijbehorende documentatie en de geleverde kwaliteit. De hands-on mentaliteit van de montageleider en de monteurs vinden wij erg plezierig.

Ronny Lasker, Teijin Aramid

Machinefabriek Geurtsen heeft kennis van onze processen en systemen en denkt mee om ons proces te verbeteren en te optimaliseren. Ze hebben alle disciplines in huis om ons op een goede wijze te kunnen bedienen.

Alwin Spenkelink, Ben & Jerry Hellendoorn

Machinefabriek Geurtsen is voor ons een vertrouwde partij, waarvan we weten wat we aan ze hebben. Ze staan altijd klaar en leveren kwaliteit en high-end oplossingen.

Michel Hulsebos, Georg Fischer

Wij hebben al een jarenlange relatie met Geurtsen, die is ontstaan in de jaren 60. Voor ons is Machinefabriek Geurtsen een betrouwbare partij die sterk is in het ontwikkelen en fabriceren van machines. En voor ons specifiek zijn dat voornamelijk machines voor het bedrukken, bewerken, transporteren en verpakken van textiel. Ook voor onderdelen en reparaties hebben we aan Geurtsen een flexibele partner.

Mickel Reijntjes, Vlisco Netherlands B.V.

Verbufa is exclusief leverancier van machines en installaties van toonaangevende fabrikanten aan de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Met Machinefabriek Geurtsen hebben wij een ideale partner gevonden om samen voor onze klanten te zorgen voor klantspecifieke oplossingen.

Mark Marrink, Verbufa

Met Machinefabriek Geurtsen hebben we korte lijnen. Ze levert direct vakkundige monteurs die in ons onderhoud kunnen meedraaien. Wel zo prettig en hierdoor zijn onze onderhoudskosten goed in de hand te houden.

Johnny Jochems, Stork Veco B.V.

Wij maken veelvuldig gebruik van de diensten en kennis van Machinefabriek Geurtsen. Vooraf spreken we het gespecificeerde werk door met ons aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat voor het werk een offerte wordt opgesteld, dat alles gestructureerd verloopt in de realisatiefase en bewaakt hierin eveneens mede de kwaliteit van het geleverde werk. On-site wordt er met zorg en deskundigheid aan onze productie installaties gewerkt.

Paul Staring, Akzo Nobel Arnhem

Machinefabriek Geurtsen is een hoogwaardige technische partij, die ervaring heeft om met partijen van een andere discipline constructief samen te werken. De communicatie verloopt daarbij prettig en is transparant. Als opdrachtgever erg prettig dat projecten op een juiste wijze worden afgerond, ook onder hoge tijdsdruk.

William de Hesse, ESA

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?