Machinefabriek: technische kwaliteit sinds 1926

Machinefabriek Geurtsen is in 1926 opgericht als haardensmederij annex constructiewerkplaats. De basis voor de groei van het familiebedrijf is gelegd in 1945 toen oprichter Geurtsen voor Ankersmit Textielbedrijven onderhoud en engineering ging uitvoeren. Sindsdien hebben we veel ervaring opgedaan in diverse branches.


Alle technische services onder één dak

Machinefabriek Geurtsen is gespecialiseerd in de engineering, besturing en fabricage van speciaalmachines voor uiteenlopende industrieën en bouwt en ontwerpt daarnaast ook standaardmachines voor de levensmiddelenindustrie. Als machinefabriek bieden we een groot aantal technische services overzichtelijk onder één dak.


Certificaten metaalbewerking

Wij zijn in het bezit van diverse certificaten. Sinds 1996 is Machinefabriek Geurtsen een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf en in 2008 behaalden we het VCA* certificaat. Ook beschikken we ook over de lascertificeringen ISO 3834-2 en de NEN-EN 1090-1 en zijn wij continu bezig om ons te verbeteren.

Machinebouwer - Machinefabriek Geurtsen

Specialisten in machinebouw

Met een eigen ontwerpafdeling, moderne en uitgebreide productiefaciliteiten en ongeveer 115 vakbekwame medewerkers is Machinefabriek Geurtsen in staat om voor vele technische problemen een oplossing te ontwikkelen en te realiseren. Onze technische serviceafdeling beschikt over circa 40 servicemonteurs die op locatie bij onze klanten zorgen voor service, onderhoud en reparaties.


Modern machinepark

Ons moderne machinepark biedt vele mogelijkheden op het gebied van reparatie, revisie en toelevering. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en krijgen volop mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen door opleidingen en bijscholing. Gecertificeerde lassers hebben zich toegelegd op plaat- en leidingwerk en uiteenlopende constructiewerken.


Erkend SBB leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf SBB (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven) willen wij jonge mensen de mogelijkheid bieden om zich te bekwamen in de techniek. Ook hechten we veel waarde aan veilig en gezond werken. Onze VCA-certificering is daarvan het bewijs.


Wilt u meer weten over Machinefabriek Geurtsen?

Wij zijn de machinebouwer met de beste oplossingen, producten en service. Interesse? Bel 0570-621159 of stuur ons contactformulier in. We horen graag van u.

Een specialist spreken van Machinefabriek Geurtsen?
501000

Bouten aangedraaid

4502

Meters leidingwerk

22000

Inkoopregels

18000

Kopjes koffie

Wie is wie bij Machinefabriek Geurtsen?

Meer weten over onze technische dienstverlening? Neemt u zeker contact met ons op. We staan u graag te woord.
Machinefabriek Geurtsen | Patrick Geurtsen | Directeur

Patrick Geurtsen

Directeur

Onze directeur sinds 2003 en de derde generatie die nu aan het roer staat. Samen met de Algemeen Manager en het MT zet hij de koers uit voor de machinefabriek.
Machinefabriek Geurtsen | Maurice Bouwmeester | Algemeen Manager

Maurice Bouwmeester

Algemeen Manager

Verantwoordelijk voor de algehele leiding van Machinefabriek Geurtsen en de aansturing van het MT. 

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?