De basis voor groei

De basis voor het huidige bedrijf werd gelegd vanaf 1945, toen Geurtsen onderhoud en engineering ging uitvoeren voor de Ankersmit Textielfabrieken. Die samenwerking leidde tot een groeiende expertise in het ontwerpen en bouwen van specialistische machines volgens exacte specificaties van de klant. Geurtsen groeide en vestigde zich na de Tweede Wereldoorlog aan de Molenbelt in Deventer.


Karakteristiek fabrieksgebouw

Om aan de toenemende grote vraag naar olie/water afscheiders te kunnen voldoen moest Geurtsen weer uitbreiden. In 1978 vestigde de machinefabriek zich in het pand van de voormalig Koninklijke Tapijtfabrieken Deventer aan de Smyrnastraat. Met dit historische en karakteristieke fabrieksgebouw beschikt Geurtsen over alle ruimte voor productiefaciliteiten.

Sinds oktober 1996 is Machinefabriek Geurtsen ISO 9001 gecertificeerd. In 2008 is daar het VCA* certificaat aan toegevoegd. In 2015 is Machinefabriek Geurtsen gecertificeerd voor ISO 3834-2 en NEN 1090.

Groot aantal services onder één dak

In de afgelopen periode heeft Geurtsen een aantal gespecialiseerde bedrijven overgenomen en geïntegreerd. Daarmee kan de Deventer machinefabriek  een groot aantal klanten vanuit één organisatie ondersteunen met hoogwaardige kennis, maximale flexibiliteit en een steeds breder pakket gespecialiseerde technische services. We verzorgen bijvoorbeeld niet alleen de technische plannen en engineering, maar voeren ook werkzaamheden zoals machinebouw, spoedreparaties, 3D metaal printen en gecertificeerd leidingwerk voor u uit. Daarnaast kunt u bij Geurtsen terecht voor technisch personeel en detachering


Meer weten over onze mogelijkheden?

Wilt u meer weten over onze technische services? Bel 0570-621159 of vul ons contactformulier in. Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

TECHNISCH SPECIALIST NODIG?

Historie Geurtsen - Ambacht sinds 1926 - Machinefabriek Geurtsen

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?