Verspanen bij Machinefabriek Geurtsen

Metalen kunnen op verschillende manieren worden bewerkt. Vaak wordt er een onderscheid gemaakt tussen verspanende en niet verspanende bewerkingen. Verspanen is de verzamelnaam voor alle vormen van materiaalbewerking waarbij spanen ontstaan. Voorbeelden hiervan zijn frezen, draaien, vijlen, boren en zagen.


Altijd vakmanschap

Op het gebied van verspanen is Machinefabriek Geurtsen goed geoutilleerd. Wij beschikken over vele (CNC) draai- en freesbanken en over CNC draai/frees combinaties. Ook voor vlak- of rondslijpen bent u bij ons aan het juiste adres. Welke vorm u ook kiest, het is belangrijk dat de metaalbewerking altijd wordt uitgevoerd door een professional. Bij Machinefabriek Geurtsen werken dagelijks zo’n 115 medewerkers die alles op alles zetten om aan uw (specifieke) wensen en eisen te voldoen.

Verspanen - Machinefabriek Geurtsen

Meer info?

Wenst u aanvullende informatie over het verspanen van producten of juist over niet verspanende bewerkingen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen op telefoonnummer 0570-621159. Ook kunt u uw wensen voor ons achterlaten via het contactformulier. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Geïnteresseerd in verspaning?

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?