Wat is Langdraaiwerk?

Het draaien van lange producten wordt ook wel langdraaiwerk genoemd. Voor deze bewerking zijn speciale machines nodig. De machines moeten snel, recht en goed kunnen verspanen.  Bent u op zoek naar een goede partner voor al jouw langdraaiwerk? Dan bent u bij Geurtsen aan het juiste adres!

Langdraaiwerk: verschillende type materialen

Wij kunnen verschillende type materialen landraaien. Geurtsen kan veel verschillende materialen langdraaien zoals aluminium, RVS, titanium, duplex, hastelloy. Ook kunststoffen kunnen wij voor je langdraaien zoals POM, PTFE en PSU. Daarnaast behoren ook CNC draaiwerk en CNC freeswerk tot onze diensten. Geurtsen is ISO 9001 gecertificeerd, waarmee we de kwaliteit van onze producten waarborgen.

Langdraaien bij Machinefabriek Geurtsen

Machinefabriek Geurtsen in Deventer is de ideale partner als het gaat om langdraaien en machinebouw. Naast de mogelijkheid tot het bewerken van materialen op de CNC draaibank en freesbank bieden wij de mogelijkheid materialen te langdraaien tot een lengte van 5 meter tussen de centers.

Langdraaien - Machinefabriek Geurtsen

De klant centraal

Bij Machinefabriek Geurtsen staan de klanten en hun wensen centraal. Dankzij onze flexibiliteit en ons grote machinepark weten wij altijd, in goed overleg met u, een passende oplossing voor een vraagstuk met betrekking tot bijvoorbeeld langdraaien te creëren. Onze brede expertise en de juiste machines en draaibanken maken dat we een uitermate geschikte partner zijn voor het langdraaien van producten van allerlei materialen.

Kwaliteit van langdraaien

Naast de wensen van de klant hecht Machinefabriek Geurtsen veel waarde aan de kwaliteit van de producten die wij langdraaien. De ISO 9001 certificering toont aan dat wij enkel en alleen voor kwaliteitsoplossingen gaan.

Langdraaien bij Machinefabriek Geurtsen

De producten die door onze vakkundige medewerkers worden vervaardigd door middel van langdraaien worden altijd tegen een scherpe prijs aangeboden. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u direct contact op via: 0570-621159 of vult u ons contactformulier in. Wij horen graag van u.

Langdraai diensten nodig?

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?