Het langdraaien van materiaal

Machinefabriek Geurtsen in Deventer is de ideale partner als het gaat om draaiwerk en machinebouw. Behalve de mogelijkheid tot het bewerken van materialen via de CNC draaibank en freesbank bieden wij de mogelijkheid materialen te langdraaien tot ee lengte van 5 meter tussen de centers.

De klant centraal
Bij Machinefabriek Geurtsen staan de klanten en hun wensen centraal. Dankzij onze flexibiliteit en ons grote machinepark weten wij altijd, in goed overleg met u, een passende oplossing voor een vraagstuk met betrekking tot bijvoorbeeld langdraaien te creëeren. Onze brede expertise en de juiste machines en draaibanken maken dat we een uitermate geschikte partner zijn voor het langdraaien van producten van allerlei materialen.

Behalve aan de wensen van de klant hecht Machinefabriek Geurtsen veel waarde aan de kwaliteit van de producten die wij langdraaien. De ISO 9001 certificering toont aan dat wij enkel en alleen voor kwaliteitsoplossingen gaan.

Langdraaien bij Machinefabriek Geurtsen

De producten die door onze vakkundige medewerkers worden vervaardigd door middel van langdraaien worden altijd tegen een scherpe prijs aangeboden. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u direct contact op via: 0570 – 621 159 of vult u ons contactformulier in. Wij horen graag van u.
Langdraai diensten nodig?

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?