Een betrouwbare CNC draaibank bij Machinefabriek Geurtsen

Bij Machinefabriek Geurtsen bent u aan het juiste adres voor draaiwerk op een CNC draaibank. Wij beschikken namelijk over diverse typen banken van hoge kwaliteit, een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en een goede service.

Machinefabriek Geurtsen stamt uit 1929. Sindsdien is ons bedrijf zowel in expertise als in het aantal werknemers gegroeid. Op dit moment zijn er meer dan 70 professionals bij ons werkzaam. We focussen ons op complexe technische problemen, waarvoor we enkel de beste oplossingen proberen te leveren.


Nauwkeurig CNC draaiwerk

Machinefabriek Geurtsen staat voor deskundigheid, kwaliteit en service. We werken met hoogwaardige producten en beschikken over diverse CNC draaibanken waar wij voor u draaiwerk kunnen verzorgen. Ook hebben wij ervaring in het draaien van exotische materialen zoals Inconel, Hastelloy en Titanium.


Draaiwerk op een CNC draaibank

Wij verzorgen draaiwerk voor een groot aantal branches tot een meter in diameter en vijf meter lengte. Daarbij hebben we de beschikking over meerdere CNC draaibanken; al dan niet voorzien van aangedreven gereedschappen.

CNC draaibank - Machinefabriek Geurtsen

Meer weten over CNC draaiwerk?

Wilt u draaiwerk laten uitvoeren op een CNC draaibank van Machinefabriek Geurtsen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze CNC draaibanken? Bel dan 0570-621159 of vul ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Draaiwerk specialist nodig?

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?