Conische mengers of drogers: Machinefabriek Geurtsen maakt ze voor u

Conische mengers en drogers zijn zeer geliefd in diverse industrieën. En terecht, want conische mengers en drogers zijn zeer goed in het snel en nauwkeurig mengen van korrels, poeders en pasta’s. Naast de hoge mengnauwkeurigheid hebben de conische mengers nog meer voordelen, namelijk een gering energieverbruik en lage gebruikskosten.

De mogelijkheden
Machinefabriek Geurtsen kan conische mengers en drogers in diverse uitvoeringen en afmetingen voor u ontwerpen en bouwen. Ook totaal revisie is mogelijk. Over het algemeen worden conische mengers gebruikt bij de productie van chemicaliën, voedingsmiddelen, kunststoffen en farmaceutische stoffen. Maar wanneer u de conische mengers voor andere toepassingen wenst te gebruiken, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend advies inwinnen bij één van onze adviseurs.

Een solide basis

Elk project begint met een goede basis. Bij Machinefabriek Geurtsen begint elk project aan de ontwerptafel. Hier leggen onze professionals al uw wensen en eisen met betrekking tot de conische mengers of drogers vast. Wanneer u wilt weten wat onze adviseurs u zouden adviseren, kunt u ook het contactformulier invullen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact opgenomen.
Geïnteresseerd?

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?