Conische mengers

Machinefabriek Geurtsen kan conische mengers en drogers in diverse uitvoeringen en afmetingen voor u ontwerpen en bouwen. Met werkcapaciteiten tot 75 cu. meters beschikbaar, Saturn-mengers zijn verkrijgbaar met tal van opties, dus de eenheid die u bestelt, is vrijwel aangepast aan de behoeften van uw bedrijf. Er zijn verschillende mogelijkheden:
 • Vacuüm droogunit voor het verwijderen van oplosmiddelen uit poeder en granulaat;
 • Vacuümunit voor het ontgassen van producten die tijdens de verwerking lucht vasthouden;
 • Bemonstering tijdens bedrijf;
 • Continue uitlezingen van productniveau;
 • Centraal verspreidingsinstrument voor het verwijderen en verspreiden;
 • Spuitsystemen voor vloeibare toevoegingen of coatingpoeders;
 • CIP-systemen;
 • Stikstofzuivering;
 • Type afvoerklep;
 • Stoomsterilisatie van vat en afdichtingen.
Conische schroefmenger - Bolsegmentkleppen en mengers - Machinefabriek Geurtsen

Conische schroefmengers

Bereik nieuwe niveaus van efficiëntie bij het mengen en drogen. Profiteer van alle voordelen van een geavanceerd ontwerp met de Saturnus conische schroefmengers van Machinefabriek Geurtsen. Gesteund door jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van conische schroeven, levert de Saturn een nieuw niveau van operationele flexibiliteit, productie-efficiëntie en kosteneffectieve werking. ‘Saturn’ staat voor een productie-unit waarbij de aandrijving zo is ontworpen dat het onmogelijk is dat enige vorm van smeringsmiddelen in contact kan komen met het product.

De Saturn is een productietool met hoge prestaties voor een groot aantal industriële toepassingen, zoals farmaceutica, chemicaliën, petrochemicaliën, voeding, cosmetica, kunststoffen en rubber. 

Conische schroefmengers - vat - Machinefabriek Geurtsen

Conische mengers / drogers bij Machinefabriek Geurtsen

Conische mengers en drogers zijn zeer geliefd in diverse industrieën. En terecht, want conische mengers en drogers zijn zeer goed in het snel en nauwkeurig mengen van korrels of poeders. Naast de hoge mengnauwkeurigheid hebben de conische mengers nog meer voordelen, namelijk een gering energieverbruik en lage gebruikskosten.

Bovendien gebruikt de afdeling Engineering van Machinefabriek Geurtsen de nieuwste computersoftware om complete systemen te ontwerpen die aan uw eisen voldoen. Andere services zijn:
 • Eigen fabriek met voor fabriceren en monteren van de conische mengers/drogers;
 • Volledig uitgeruste testfaciliteit / proeffabriek beschikbaar voor klanten;
 • Onderhoudsdiensten voor alle conische schroefmengers/drogers.

Aandrijving conische schroefmengers - Machinefabriek Geurtsen

De mogelijkheden van conische mengers of drogers

Machinefabriek Geurtsen kan conische mengers en drogers in diverse uitvoeringen en afmetingen voor u ontwerpen en bouwen. Ook een totale revisie is mogelijk. Over het algemeen worden conische mengers gebruikt bij de productie van chemicaliën, voedingsmiddelen, kunststoffen en farmaceutische stoffen. Maar wanneer u de conische mengers voor andere toepassingen wenst te gebruiken, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend advies inwinnen bij één van onze adviseurs.

Een solide basis

Elk project begint met een goede basis. Bij Machinefabriek Geurtsen begint elk project aan de ontwerptafel. Hier leggen onze professionals al uw wensen en eisen met betrekking tot de conische mengers of drogers vast. Wanneer u wilt weten wat onze adviseurs u zouden adviseren, kunt u ook het contactformulier invullen of bellen naar 0570-621159. Wij zijn u graag van dienst.

Offerte aanvragen

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?