Speciaalmachines

Bij Machinefabriek Geurtsen beschikken wij over heel veel kennis en expertise op het gebied van speciaalmachines en turn-key projecten. Daarnaast beschikken we over de faciliteiten om speciaalmachines te vervaardigen die in alle opzichten voldoen aan de eisen die in een productieomgeving worden gesteld.

Onze voordelen
Het ontwerpen, tekenen, ontwikkelen en produceren van speciaalmachines en complete turn-key projecten rekenen we tot onze specialismen. Met het inleven in de eisen en behoeften van onze klanten en de realisatie van effectieve oplossingen hebben we veel ervaring opgedaan. Speciaalmachines zullen dan ook volledig afgestemd zijn op uw wensen en eisen en worden in goed overleg met u ontworpen. Wij maken onder meer speciaalmachines voor bedrijven in de voedingsmiddelen-, farmaceutische en textielindustrie.

Machinefabriek Geurtsen biedt u de volgende voordelen:

  • Exclusiviteit van uw speciaalmachines;
  • Een eigen technische ontwerpafdeling;
  • Gekwalificeerde technici;
  • ISO 9001 certificering;
  • Een vaste projectleider.
  • Op deze manier kunnen wij samen met u een passende oplossing bieden omtrent uw vraagstuk of speciaalmachines.

Vraag naar de mogelijkheden
Aangezien elk bedrijf en productieproces anders is, heeft elk bedrijf ook zijn eigen wensen en eisen als het gaat om speciaalmachines. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons weten wat die van u zijn. U kunt bellen met: 0570 – 621 159 of het contactformulier invullen.
Speciaalmachine specialist nodig?

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?