Speciaalmachines door machinebouwer Geurtsen

Als machinebouwer levert Geurtsen speciaalmachines op maat voor diverse branches, waaronder de voedingsmiddelenindustrie. Als bouwer van speciaalmachines weten wij als geen ander dat complexe technische vraagstukken doelgerichte oplossingen vergen. Onze expertises komen samen in de oplevering van complete machines. Engineering, machinebouw en service & onderhoud van speciaalmachines vereist technische kennis, ervaring en vakmanschap. Ook het praktisch inzicht in de omstandigheden waaronder de machine zijn werk gaat doen is een voorwaarde voor succes. Bij Machinefabriek Geurtsen vindt u de mensen, de productiefaciliteiten én de specialismen die nodig zijn om u een optimaal effectieve oplossingen te kunnen bieden.

Speciaalmachines - Machinefabriek Geurtsen
Oxipack Phillips (1) - Speciaalmachines - Machinefabriek Geurtsen.png

Kennis en expertise op het gebied van speciaalmachines

Bij Machinefabriek Geurtsen beschikken wij over heel veel kennis en expertise op het gebied van speciaalmachines en turn-key projecten. Daarnaast beschikken we over de faciliteiten om speciaalmachines te vervaardigen die in alle opzichten voldoen aan de eisen die in een productieomgeving worden gesteld.

Wij helpen en informeren u graag. Neem gerust contact met op via +31 (0)570-621159, mail naar info@mfgeurtsen.nl of vul ons contactformulier in.

Breed scala aan technische oplossingen in de machinebouw

Heeft u behoefte aan een machinebouw op maat oplossing, zoals bijvoorbeeld een doekbewerkingsmachine, een intern transportsysteem, een bewerkings- of assemblagelijn, reinigingsinstallatie of groot onderhoud van het hele machinepark? Onze vakmensen kunnen een breed scala aan technische oplossingen voor u realiseren.

Technische ontwerpen, tekeningen, gespecialiseerde onderdelen, halffabricaten, machinale bewerking, plaat- en constructiewerk, machines en productielijnen behoren tot de vele mogelijkheden die Machinefabriek Geurtsen kan leveren.

Oxipack Phillips - Speciaalmachines - Machinefabriek Geurtsen.png

Allround partner in machinebouw

U zoekt een gekwalificeerde en gespecialiseerde partner bij de begeleiding en realisatie van uw machinebouw project? Het complete traject van het opstellen van een Programma van Eisen, engineering, productie, montage en inbedrijfstelling tot en met het onderhoud, kunt u uit handen geven aan onze specialisten. Waar nodig werken we efficiënt samen met uw ingenieursbureau voor machinebouw op maat.

Speciaalmachines gallery

Een greep uit de speciaalmachines en speciaalmachine oplossingen die wij voor onze klanten hebben geproduceerd.

Bekijk onze speciaalmachines gallery

Onze voordelen

Het ontwerpen, tekenen, ontwikkelen en produceren van speciaalmachines en complete turn-key projecten rekenen we tot onze specialismen. Met het inleven in de eisen en behoeften van onze klanten en de realisatie van effectieve oplossingen hebben we veel ervaring opgedaan. Speciaalmachines zullen dan ook volledig afgestemd zijn op uw wensen en eisen en worden in goed overleg met u ontworpen. Wij maken onder meer speciaalmachines voor bedrijven in de voedingsmiddelen-, farmaceutische en textielindustrie.

Afvulmachine voor chocolade eitjes - speciaalmachines - Machinefabriek Geurtsen

Overige specialismen van Machinefabriek Geurtsen


Machinefabriek Geurtsen biedt u de volgende voordelen:

  • Exclusiviteit van uw speciaalmachines;
  • Een eigen technische ontwerpafdeling;
  • Gekwalificeerde technici;
  • ISO 9001 certificering;
  • Een vaste projectleider.
Op deze manier kunnen wij samen met u een passende oplossing bieden omtrent uw vraagstuk of speciaalmachines.

speciaalmachine met omkeersysteem op luchttechniek.

Speciaalmachines op maat bouwen bij Machinefabriek Geurtsen

Aangezien elk bedrijf en productieproces anders is, heeft elk bedrijf ook zijn eigen wensen en eisen als het gaat om speciaalmachines. Complete turn-key projecten, die tot in alle details aansluiten bij uw bedrijfsvoering, is onze specialiteit. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van machinebouw? Wij helpen en informeren u graag. Neem gerust contact met op via +31 (0)570-621159, mail naar info@mfgeurtsen.nl of vul ons contactformulier in.


Contact

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?