Machinebouwer

Machinebouwer op maat
Op zoek naar een professionele en ervaren machinebouwer? Machinefabriek Geurtsen ontwerpt en bouwt machines op maat. Kwaliteit en klantgerichtheid staan hierbij voorop.

De aanpak van Machinefabriek Geurtsen
Wij luisteren naar uw wensen en eisen. Met onze technische expertise en ervaring benaderen we elk probleem met de grootste zorgvuldigheid. Dit alles heeft als resultaat een passende, persoonlijke oplossing. We streven daarnaast naar het realiseren van hoogwaardige producten. Als doorgewinterde machinebouwer creëren we machines die met succes hun werk doen. Dit bereiken we door ons vakmanschap, maar vooral door ons praktisch inzicht: van complexe technische vraagstukken krijgen wij energie! Een effectieve oplossing geeft ons voldoening. Wij stoppen pas als u tevreden bent.

Als machinebouwer bieden wij u:

  • Speciale machines
  • Expertise in turn-key machines
  • Tank- en apparatenbouw
  • Skidbouw
  • Een uitgebreid machinepark
  • Gecertificeerde kwaliteit ISO 9001:2008
  • Een breed pakket aan technische oplossingen.

Speciale machines & turn-key projecten 

Wij hebben een ruime expertise in het ontwerpen en bouwen van speciale machines. Bijvoorbeeld voor de levensmiddelen-, grafische-, textielindustrie en apparatenbouw. Ook complete turn-key projecten, die tot in alle details aansluiten bij uw bedrijfsvoering, zijn onze specialiteit. Met het inleven in de eisen en behoeften van onze klanten en de realisatie van effectieve oplossingen hebben we veel ervaring opgedaan. Zo beschikken we over de kennis en faciliteiten om machines te vervaardigen die in alle opzichten voldoen aan de eisen die in de productieomgeving van onze klanten worden gesteld.

Wilt u meer weten welke speciaal machines we hebben gemaakt? Kijkt u dan op onze portfolio. Ook kunt u contact met ons op via 0570-621159. Wij vertellen u graag meer.

Tank- en apparatenbouw
Machinefabriek Geurtsen maakt een aantal producten in eigen beheer, waaronder onder meer tanks en afsluiters. Ook heeft Geurtsen de gespecialiseerde faciliteiten om mengers, drogers en bolsegmentkleppen voor bijvoorbeeld de farmaceutische en fijn chemische industrie te vervaardigen. Daarnaast hebben we diverse procesinstallaties gefabriceerd op het gebied van apparatenbouw en biogas.

Wilt u meer weten over tank- en apparatenbouw? Kijkt u dan op onze portfolio. Ook kunt u contact met ons op via 0570-621159. Wij zijn u graag van dienst.

Wij zijn de machinebouwer met de beste oplossingen, producten en service. Interesse? Bel 0570 – 621 159 of stuur ons contactformulier in. We horen graag van u.
Machinebouwer nodig?

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?