Meer weten over de producten of diensten van Heko Damen?

Heko Damen, leverancier van onder meer industriële verpakkingsmachines en messen, is in 2006 overgenomen door Machinefabriek Geurtsen. Heko Damen kenmerkt zich door haar brede kennis van slijpen en toepassingen van industriële messen. Ze biedt een hoog kwaliteitsniveau, gekoppeld aan korte levertijden en hanteert een grote mate van creativiteit bij ontwerp en vervaardiging van hulpgereedschappen.

Door de overname is er sprake van een bundeling van krachten waardoor Machinefabriek Geurtsen nog beter in staat is om bestaande klanten en nieuwe klanten te bedienen op het gebied van slijpen en slijtdelen, maar ook in het leveren van passende oplossingen in met name de verpakkingsindustrie.

Heko Damen - Machinefabriek Geurtsen

Meer weten over Heko Damen?

Een van de machines die door Heko Damen ontwikkeld is, is de Heko Line dozenopzetmachine. Deze machine is bedoeld voor het vouwen van kartonnen plano’s tot dozen of deksels. Meer informatie over deze machine of andere diensten van Heko Damen, neem dan contact op met 0570-621159 of vul het contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst.

Geïnteresseerd

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?