Eigen engineering in huis

Voor engineering en tekenwerk kunt u terecht bij Machinefabriek Geurtsen. Onze technisch tekenaars en engineers maken van elke technische uitdaging een succes. Het ontwerpen en vervaardigen van machines is een specialisme dat inzicht en vakmanschap vergt. Daarom hebben we een eigen, technische ontwerpafdeling. Een team ervaren engineers en technisch tekenaars denkt op niveau met u mee en gaat graag een complexe technische uitdaging voor u aan.

Techniek in beeld
De basis van elk project begint aan de ontwerptafel. De afgelopen jaren hebben we veel geïnvesteerd in engineering en automatisering. Het resultaat is een engineeringafdeling die complexe projecten voor u kan ontwerpen en in beeld brengt. Engineeren en tekenen, alles in 3D. Ook hebben wij een moderne en veelzijdige industriële 3D metaalprinter tot onze beschikking. Voor onze ervaren en praktische engineers vormt ieder complex technisch probleem een uitdaging!

Ons streven? De beste oplossing voor uw probleem realiseren. Wij werken transparante en betrekken u als klant bij onze oplossingen, onder andere door tussentijdse ontwerpbeoordelingen. Zo volgt u nauwgezet het ontstaan van de oplossing. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Exclusiviteit
Exclusiviteit voor onze klanten staat bij ons centraal. Producteigenschappen en technische oplossingen die specifiek voor u zijn ontwikkeld blijven desgewenst voor u als klant gereserveerd.

Wij laten u graag kennismaken met de mogelijkheden van engineeren. Bel 0570 – 621 159 voor meer informatie of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

engineering

Overige specialismen

Niet alleen voor tank- apparatenbouw kunt u bij ons terecht. Ook onderstaande werkzaamheden voeren we uit:

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?