Een dozenopzetmachine of dozenvouwmachine nodig?

Bij Machinefabriek Geurtsen kunt u terecht voor diverse machines, waaronder een dozenopzetmachine. De dozenopzetmachine is een machine die kartonnen plano’s tot dozen of deksels vouwt. De machine maakt de kartonnen dozen klaar voor gebruik, zodat ze gevuld kunnen worden met uw producten. De dozenopzetmachine is te leveren in diverse uitvoeringen en afmetingen. En kan geheel worden aangepast aan uw wensen ten aanzien van het opzetgedeelte van uw verpakkingslijn. Wij hebben immers een ruime expertise in het ontwerpen en bouwen van machines en verpakkingslijnen. En we beschikken over de kennis en de faciliteiten om machines, waaronder de dozenopzetmachine, te vervaardigen die in alle opzichten voldoen aan de eisen die in de productieomgeving van onze klanten worden gesteld.


Eenvoudig in onderhoud

Met de dozenopzetmachine heeft u machine die weinig onderhoud vraagt. De constructie en opbouw van de dozenopzetmachine is zodanig dat de machine gemakkelijk te hanteren is en het plano magazijn goed toegankelijk is. Wel zo prettig in het dagelijks gebruik.Bestelt u een dozenopzetmachine bij Machinefabriek Geurtsen dan heeft u de ideale combinatie van gebruiksgemak en kwaliteit.

Dozenopzetmachine - Machinefabriek Geurtsen

Vrijblijvend offerte

Wilt u meer weten over onze dozenopzetmachine of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op via 0570-621159 of vul het contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst.
Geïnteresseerd?

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?