CE Markering Machinerichtlijn en Geurtsen

CE Markering Machinerichtlijn
Bij Machinefabriek Geurtsen kunt u onder meer terecht voor machinebouw op maat, machinale bewerkingen, montage en onderhoud. Bij al deze diensten is het van belang aan de veiligheidseisen van de CE Markering Machinerichtlijn te voldoen.

Over de richtlijn
De CE Markering Machinerichtlijn geldt voor machines die op een andere manier dan spierkracht worden aangedreven. Voor fabrikanten van (nieuwe) machines is het van belang dat de machine aan de veiligheidseisen voldoet die in de CE Markering Machinerichtlijn staat. Waar mogelijk moeten veranderingen worden doorgevoerd om risico’s te beperken.

Specialisten in

Bij Machinefabriek Geurtsen staan naast kwaliteit ook de veiligheid van machines en die van de gebruikers van de machines centraal. Daarom leveren wij alleen die machines die getoetst zijn aan de CE Markering Machinerichtlijn. Niet alleen bij de productie van nieuwe machines, maar ook bij de bewerking en aanpassing van bestaande machines werken wij volgens deze richtlijn. Bovendien zijn we ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de CE Markering Machinerichtlijn of wilt u weten of uw machines (nog) aan deze richtlijn voldoen? Neem dan contact met ons op via: 0570 – 621 159 of het contactformulier. Wij helpen u graag verder
Naar contactformulier

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?