CE Machinerichtlijn en Geurtsen

Bij Machinefabriek Geurtsen kunt u onder meer terecht voor machinebouw op maat, machinale bewerkingen, montage en onderhoud. Bij al deze diensten is het van belang aan de veiligheidseisen van de CE Machinerichtlijn te voldoen.


Over de richtlijn

De CE Machinerichtlijn geldt voor machines die op een andere manier dan spierkracht worden aangedreven. Voor fabrikanten van (nieuwe) machines is het van belang dat de machine aan de veiligheidseisen voldoet die in de CE Machinerichtlijn staat. Waar mogelijk moeten veranderingen worden doorgevoerd om risico’s te beperken.


Veiligheid

Bij Machinefabriek Geurtsen staan naast kwaliteit ook de veiligheid van machines en die van de gebruikers van de machines centraal. Daarom leveren wij alleen die machines die getoetst zijn aan de CE-markering Machinerichtlijn. Niet alleen bij de productie van nieuwe machines, maar ook bij de bewerking en aanpassing van bestaande machines werken wij volgens deze richtlijn. Bovendien zijn we ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

CE machinerichtlijn - Machinefabriek Geurtsen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de CE Machinerichtlijn of wilt u weten of uw machines (nog) aan deze richtlijn voldoen? Neem dan contact met ons op via:  0570-621159 of het contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Naar contactformulier

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?