Perfect simultaan lassen, Machinefabriek Geurtsen voert het voor u uit

Machinefabriek Geurtsen is thuis in vele soorten laswerk waaronder het simultaan lassen. Deze speciale vorm van lassen wordt uitgevoerd door twee lassers die gelijktijdig, elk aan één kant, een las aanbrengen aan een werkstuk. Het resultaat is een perfecte doorlas, die vooral in de voedingsmiddelen en chemische industrie van groot belang is. Dankzij de gladde las is er geen kans op het achterblijven van voedsel- of vuilresten.


Optimale samenwerking

Simultaan lassen wordt binnen Machinefabriek Geurtsen veelal uitgevoerd bij RVS laswerk met een grote diameter, zoals tanks en leidingen. Een grote diameter geeft de lasser de ruimte om van binnenuit te lassen. Het hoogwaardig simultaan lassen vereist bovendien een tweetal lassers die goed kunnen samenwerken en die de snelheid van het lassen op elkaar kunnen afstemmen. Alleen door perfect samen te werken ontstaat een volkomen gladde lasnaad. Voor simultaan lassen wordt binnen ons bedrijf veelal gebruik gemaakt van het TIG lasproces.


Meer informatie

Wilt u weten of simultaan lassen de beste oplossing voor u is? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Wij reageren zo spoedig mogelijk en zetten de opties wat betreft simultaan lassen graag voor u uiteen.

Simultaan lassen - Machinefabriek Geurtsen

Vakkundig advies

Wilt u weten of simultaan lassen voor u de beste optie is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0570-621159 of vul het contactformulier in. Wij informeren u graag.

Geïnteresseerd in simultaan lassen?

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?