Plaatwerk lassen

Plaatwerk en constructie door Machinefabriek Geurtsen
Bij Machinefabriek Geurtsen kunt u terecht voor het lassen van uw plaatwerk. Snel, en zeer vakkundig last onze specialist uw plaatwerk. Ook op het gebied van constructie kunt u bij Geurtsen terecht.

Onze constructie- en plaatwerkers en ons goed geoutilleerde machinepark staan u ter beschikking voor bijvoorbeeld omkastingen, afschermingen, trappen, bordessen en andere complete constructies. In zowel staal, RVS als aluminium kunnen onze ervaren vakmensen u ondersteunen met montage en plaat- en constructiewerk.

Uw zorg is onze zorg
Wij willen dat onze klanten tevreden zijn en werken daarom voor het beste resultaat. Wilt u plaatwerk laten lassen? Dat kan. We beschikken over voldoende ruimte en een zeer ruime en goed geoutilleerde werkplaats met de juiste apparatuur voor al uw plaat- en constructiewerk. In de werkplaats hebben we alle benodige apparatuur voor het vervaardigen van onderdelen. Voor kleine, specialistische onderdelen beschikken we precisie apparatuur en door de omvang van de werkplaats hebben wij ook volop ruimte voor producten en projecten met buitengewone afmetingen. Ook montage en andere werkzaamheden kunt u door ons laten verrichten. Zijn uw wensen niet uitvoerbaar in onze machinefabriek? Maakt u zich geen zorgen, wij werken ook op locatie. Dienstverlening met een persoonlijke aanpak en een eindresultaat van professionele kwaliteit, daar streven wij naar.

Enkele van onze diensten:

  • Engineering;
  • Constructiewerk;
  • Lassen van plaatwerk;
  • Detacheren van specialisten;
  • Leveren van technische oplossingen.
Uw plaatwerk laten lassen of interesse in één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.
Plaatwerk lassen specialist nodig?

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?