Plaatwerk lassen bij Geurtsen

Bij Machinefabriek Geurtsen kunt u terecht voor plaatwerk lassen. Snel, en zeer vakkundig last onze specialist uw plaatwerk. Ook op het gebied van constructie kunt u bij Geurtsen terecht. Onze constructie- en plaatwerkers en ons goed geoutilleerde machinepark staan u ter beschikking voor bijvoorbeeld omkastingen, afschermingen, trappen, bordessen en andere complete constructies. In zowel staal, RVS als aluminium kunnen onze ervaren vakmensen u ondersteunen met montage en plaat- en constructiewerk.


Uw zorg is onze zorg

Wij willen dat onze klanten tevreden zijn en werken daarom voor het beste resultaat. Wilt u plaatwerk lassen? Dat kan. In de werkplaats hebben we alle benodigde apparatuur voor het vervaardigen van onderdelen. Voor kleine, specialistische onderdelen beschikken we precisie apparatuur en door de omvang van de werkplaats hebben wij ook volop ruimte voor producten en projecten met buitengewone afmetingen. Ook montage en andere werkzaamheden kunt u door ons laten verrichten. Zijn uw wensen niet uitvoerbaar in onze machinefabriek? Maakt u zich geen zorgen, wij werken ook op locatie. Dienstverlening met een persoonlijke aanpak en een eindresultaat van professionele kwaliteit, daar streven wij naar.

Plaatwerk lassen - Machinefabriek Geurtsen

Enkele van onze diensten:

Uw plaatwerk laten lassen of interesse in één van onze andere diensten? Bel ons gerust op 0570-621159 of neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Plaatwerk lassen specialist nodig?

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?