Orbitaal lassen of ander laswerk: Machinefabriek Geurtsen heeft het in huis

Bij Machinefabriek Geurtsen kunt u terecht voor diverse soorten laswerk, waaronder orbitaal lassen. Orbitaal lassen is in de basis het TIG proces dat automatisch wordt uitgevoerd, waarbij hoogwaardige pijpverbindingen worden gemaakt. De doorlassing is perfect met een inwendige gladde lasnaad. Hierdoor wordt orbitaal lassen veel toegepast in de voedingsindustrie en farmacie en is zowel voor dunne als dikwandige leidingsystemen toepasbaar.


Hoge kwaliteit

Met het orbitaal lassen wordt door het geautomatiseerd lassen een grote snelheid verkregen en is de kwaliteit hoog. Deze lastechniek wordt gebruikt voor processen waar grote nauwkeurigheid en zuiverheid van de las is vereist. Machinefabriek Geurtsen beschikt over gedetailleerde kennis en benodigde certificaten om een hoge kwaliteit las voor u te produceren en weet precies hoe de parameters aangepast dient te worden voor elke individuele lastaak.

Orbitaal lassen - Machinefabriek Geurtsen


Vakkundig advies

Wilt u weten of orbitaal lassen voor u de beste optie is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0570-621159 of vul het contactformulier in. Wij informeren u graag.
Geïnteresseerd in orbitaal lassen?

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?