Orbitaal lassen

Bij Machinefabriek Geurtsen kunt u terecht voor diverse soorten laswerk, waaronder orbitaal lassen. Orbitaal lassen bestaat uit een geautomatiseerd TIG proces, waarbij hoogwaardige pijpverbindingen worden gemaakt. Het lasproces wordt gebruikt voor lasverbindingen die zeer nauwkeurig en toch snel moeten worden gemaakt. Bij het orbitaal lassen draait de laskop in een vaste baan 360 graden rond om het te lassen werkstuk. Hierdoor is de doorlassing bij het orbitaal lassen perfect en heeft een gladde inwendige lasnaad. Het orbitaal lassen wordt veel toegepast in de voedingsindustrie en farmacie. Het lasproces is toepasbaar voor zowel dun als dikwandig leidingwerk en wordt voornamelijk toegepast in skidbouw projecten.


Orbitaal lassen - Leidingwerk - Machinefabriek Geurtsen

Hoge kwaliteit laswerk

Met het orbitaal lassen wordt door het geautomatiseerd lassen een grote snelheid verkregen en is de kwaliteit hoog. Het handmatig lassen van leidingwerk kost veel tijd en het is lastig om hier consistent hoogwaardige verbindingen te creëren. Het orbitaal lassen kan hierin de uitkomst zijn doordat het lasproces geautomatiseerd is. Deze lastechniek wordt gebruikt voor processen waar grote nauwkeurigheid en zuiverheid van de las is vereist.


Gecertificeerd orbitaal laswerk

Machinefabriek Geurtsen beschikt over gedetailleerde kennis en benodigde certificaten om een hoge kwaliteit las voor u te produceren. Onze gespecialiseerde lassers weten precies hoe de parameters ingesteld dienen te worden voor elke individuele lastaak.


Specialisten in:

Naast orbitaal lassen biedt Machinefabriek Geurtsen verschillende expertises, waaronder onderstaande lasdiensten:

Meer weten over orbitaal lassen

Wanneer u specifieke wensen heeft of aanvullende informatie wenst over het orbitaal lassen, kunt u altijd een beroep doen op onze hulpvaardige medewerkers. Bel John op 📞 06 18 64 00 44, mail ✉ verkoop@mfgeurtsen.nlof vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Geïnteresseerd in orbitaal lassen?
Orbitaal lassen - Machinefabriek Geurtsen


Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?