Elektrode lassen bij Geurtsen

Dankzij de jarenlange ervaring van Machinefabriek Geurtsen op het gebied van machinebouw en laswerk beschikken wij over ruime kennis ten aanzien van de verschillende lasmethoden. Ook voor gecertificeerd laswerk met elektrode of tig/elektrode kunt u bij ons terecht.

Gecertificeerde lassers
Voor elektrode lassen hebben wij geschikte, vakbekwame en gecertificeerde medewerkers die voor kwalitatief hoogwaardig laswerk zorgen. Door middel van een laselektrode en korte kortsluiting ontstaat er bij elektrode lassen een afsmelting van de elektrode die zorgt voor een toevoeging op het lasmetaal. Er zijn verschillende soorten laselektroden die elk aparte eigenschappen hebben. Afhankelijk van het materiaal en de eisen kunnen wij hierdoor een passende oplossing bieden voor elk type laswerk.

Specialisten in:

Naast elektrode lassen biedt Machinefabriek Geurtsen onderstaande lasdiensten:

  • Mig/mag lassen
  • Tig lassen
  • Autogeen lassen
  • Stift lassen voor staal, RVS en aluminium

Vraag naar mogelijkheden
Heeft u ook laswerk waar u het liefst gekwalificeerde mensen voor inzet om de taak te voltooien? Bij Machinefabriek Geurtsen beschikken we over uitgebreide mogelijkheden en heel veel vakmensen voor alle vormen van laswerk. Neem contact op via het contactformulier en wij laten zo snel mogelijk van ons horen.
Elektrode lassen specialist nodig?

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?