Elektrode lassen bij Geurtsen

Dankzij de jarenlange ervaring van Machinefabriek Geurtsen op het gebied van machinebouw en laswerk beschikken wij over ruime kennis ten aanzien van de verschillende lasmethoden. Ook voor gecertificeerd elektrode laswerk of TIG lassen kunt u bij ons terecht.


Gecertificeerde lassers

Voor elektrode lassen hebben wij geschikte, vakbekwame en gecertificeerde medewerkers die voor kwalitatief hoogwaardig laswerk zorgen. Door middel van een laselektrode en korte kortsluiting ontstaat er bij elektrode lassen een afsmelting van de elektrode die zorgt voor een toevoeging op het lasmetaal. Er zijn verschillende soorten laselektroden die elk aparte eigenschappen hebben. Afhankelijk van het materiaal en de eisen kunnen wij hierdoor een passende oplossing bieden voor elk type laswerk.

Elektrode lassen - Machinefabriek Geurtsen

Specialisten in:

Naast elektrode lassen biedt Machinefabriek Geurtsen onderstaande lasdiensten:


Vraag naar mogelijkheden

Heeft u ook laswerk waar u het liefst gekwalificeerde mensen voor inzet om de taak te voltooien? Bij Machinefabriek Geurtsen beschikken we over uitgebreide mogelijkheden en heel veel vakmensen voor alle vormen van laswerk. Neem contact op via 0570-621159 of vul het contactformulier in en wij laten zo snel mogelijk van ons horen.

Elektrode lassen specialist nodig?

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?