Cunifer lassen bij Geurtsen

Bij Geurtsen wordt CuNiFer (Koper, Nikkel, ijzer) gelast volgens de ISO 3834-2 normering. Cunifer is ontwikkeld voor toepassing in systemen die in contact komen met (zee)water. Door de hoge corrosieweerstand is het zeer geschikt voor gebruik in de maritieme sector. Cunifer laswerk wordt uitgevoerd door middel van TIG lassen


Wat u van ons kunt verwachten bij CuNiFer lassen

Bij CuNiFer lassen, maar ook bij al onze overige diensten, kunt u van ons het volgende verwachten:
  • Praktisch inzicht;
  • Allround in techniek;
  • Goede bereikbaarheid;
  • Persoonlijke en transparante benadering;
  • Goede service;
  • Kwaliteit.
Cunifer lassen - Lassen

Divers laswerk bij Machinefabriek Geurtsen

Complexe technische problemen? Met onze expertise selecteren wij een passende oplossing voor uw technisch vraagstuk. Met meer dan 70 gekwalificeerde vakmensen werknemers staan wij graag voor u paraat. U kunt ons onder meer voor grote projecten in de machinebouw inschakelen. Maar ook voor kleinere projecten als het lassen van plaatwerk, de vervaardiging van afschermingen, omkastingen, of Cunifer lassen staan wij voor u klaar. Daarnaast kunnen wij, indien nodig, reparaties aan en het onderhoud van uw machines en constructies verzorgen. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur voor TIG lassen en TIG lassen aluminium. Om kwaliteit te kunnen leveren is het hebben van de juiste apparatuur namelijk een voorwaarde.

Cunifer laswerk nodig?

Ook op zoek naar een leverancier voor uw Cunifer laswerk? Bel 0570-621159, mail info@mfgeurtsen.nl of vul ons contactformulier in. 

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?