Tankbouw bij Machinefabriek Geurtsen

Naast apparatenbouw kunt u bij Machinefabriek Geurtsen ook terecht voor tankbouw. Uiteraard geldt ook bij de tankbouw dat wij uw wensen en eisen centraal stellen. Elk project begint met een gedegen basis en een ontwerp. Onze vakkundige medewerkers betrekken u daarom van het begin tot aan de oplevering bij de bouw.


PED-gecertificeerde RVS druktank - Machinefabriek Geurtsen

Veiligheid voorop

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle veiligheidseisen. Wij leveren uitsluitend producten voor uw tankbouw die getoetst zijn aan de PED (Pressure Equipment Directive), de Europese richtlijnen voor drukapparatuur. Daarnaast staan innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak hoog bij ons in het vaandel. En mocht u vragen hebben over de tankbouw, dan kunt u altijd een beroep doen op onze hulpvaardige engineers. Bij ons bent u slechts één telefoontje verwijderd van deskundig advies.


Tankbouw - Machinefabriek Geurtsen


Specifieke informatie

Wanneer u aanvullende informatie wenst over de tankbouw of over onze andere diensten of producten, kunt u op elk moment van de dag het contactformulier invullen. Of neem direct contact op via 0570-621159. Een van onze medewerkers zal u dan zo snel mogelijk voorzien van de gewenste informatie.

Tankbouw specialist nodig?

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?