Ook voor tankbouw gaat u gewoon naar Machinefabriek Geurtsen

Nog niet iedereen weet dat u naast apparatenbouw ook bij Machinefabriek Geurtsen terecht kunt voor uw tankbouw. Uiteraard geldt ook bij de tankbouw dat wij uw wensen en eisen centraal stellen. Elk project begint met een gedegen basis en een ontwerp. Onze vakkundige medewerkers betrekken u daarom van het begin tot aan de oplevering bij de bouw.

Veiligheid voorop
Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle veiligheidseisen. Wij leveren uitsluitend producten voor uw tankbouw die getoetst zijn aan de PED. Daarnaast staan innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak hoog bij ons in het vaandel. En mocht u vragen hebben over de tankbouw, dan kunt u altijd een beroep doen op onze hulpvaardige engineers. Bij ons bent u slechts één telefoontje verwijderd van deskundig advies.

Specifieke informatie

Wanneer u aanvullende informatie wenst over de tankbouw of over onze andere diensten of producten, kunt u op elk moment van de dag het contactformulier invullen. Eén van onze medewerkers zal u dan zo spoedig mogelijk voorzien van de gewenste informatie.
Tankbouw specialist nodig?

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?