Skidbouw: wat is het precies? Uitleg door Machinefabriek Geurtsen

Skidbouw is zogezegd het bouwen van ‘een skid’. Een skid kan daarbij beschreven worden als een installatie voor procestechniek. Een bepaalde installatie wordt op een frame bevestigd. Productieprocessen worden versoepeld door het werken met een skid. Alle losse componenten kunnen nu op locatie geassembleerd worden. En als de bouw van een skid begint, dan wordt vaak gestart met een frame van roestvast staal.

 

Skidbouw is een complexe bezigheid. Het werken met leidingen, constructies, het frame, software en meer maken het een klus die voornamelijk weggelegd is voor specialisten. Meer weten over skidbouw? Stuur dan een e-mail naar verkoop@mfgeurtsen.nl

Skidbouw - Skid voor koelwater - Piping tank en apparatenbouw - Machinefabriek Geurtsen
Skidbouw - Piping, tank en apparatenbouw - Machinefabriek Geurtsen.png

Skidbouw door gecertificeerde specialisten

Kwaliteit staat voorop bij Machinefabriek Geurtsen. Dit geldt uiteraard ook voor de skidbouw discipline. Als organisatie beschikken wij bijvoorbeeld over het ISO 9001 Certificaat: hiermee hebben wij een passend kwaliteitsmanagementsysteem ingericht. Daarnaast zijn ook de specialisten van Machinefabriek Geurtsen gecertificeerd. Met een technische opleiding en ervaring in skidbouw verzorgen we goede (en voor uw organisatie passende) eindresultaten.


Onze processen in het kader van skidbouw verlopen soepel. Juist door onze brede kennis, verzorgen we het juiste werk bij deze complexe discipline.

De groepsstrategie van Geurtsen: diversiteit en kwaliteit voorop

Skidbouw is een discipline waarbij ook eisen aan de betreffende installatie meegenomen dienen te worden. Gedegen kennis van meetcomponenten, installaties en frames is belangrijk. Hierbij is het aan te raden om bij het werken met skidbouw te kiezen voor een ervaren specialist.

Machinefabriek Geurtsen werd reeds in 1926 opgericht. Na het jarenlang verwerven van kennis en het leveren van diversiteit en kwaliteit, werd uiteindelijk ingezet op groepsstrategie. Hiermee zijn bijvoorbeeld Gemini Techniek, BST Servicegroep en Westerhof BV aangesloten bij de Geurtsen Groep. Het werken aan skidbouw is hiermee geoptimaliseerd tot in de puntjes: met onze interdisciplinaire werkwijze waarborgen we op alle fronten kwaliteit. 

Skidbouw - Piping, tank en apparatenbouw - Machinefabriek Geurtsen
Skidbouw apparatenbouw - Piping, tank en apparatenbouw - Machinefabriek Geurtsen

Meer weten over skidbouw? Neem contact met ons op!

Bij Machinefabriek Geurtsen weten we alles over skidbouw. We kunnen u (uw organisatie) op dit gebied goed ondersteunen. Het leveren van maatwerk staat voorop: ook als het enkel om advies gaat. Wilt u een van de specialisten van ons gepassioneerde bedrijf spreken? Bel dan naar 0570-621159, of vul het contactformulier op de website in. Onze mensen staan altijd klaar om u te adviseren. Wees welkom voor een kopje koffie!
Skidbouw specialist nodig?

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?