Hygiënische lopende band

Geurtsen heeft een transportband/ lopende band ontwikkeld. Door middel van de geïntegreerde spatschermen (die uiteindelijk ook weer verwijderd kunnen worden) kunnen de werknemers Corona proef naast elkaar kunnen werken.


Verrijdbare lopende band

De lopende band is verrijdbaar 7,5 meter lang, 400mm breed en de lopende bandsnelheid is traploos regelbaar. Door middel van de overstekende neus kan deze toegevoegd worden aan bestaand baanwerk, zodat automatisch afleggen een eitje is. In het hygiënisch ontwerp is gebruik gemaakt van hoogwaardig RVS en gestraald plaatwerk. Welke vakkundig en hygiënisch in elkaar gelast zijn.

Verrijdbaar hygiënische lopende band - Productielijn - Machinefabriek Geurtsen

Besturingskast - Verrijdbaar hygiënische lopende band - Productielijn - Machinefabriek Geurtsen

Besturingskast 

Naast het mechanische deel van de lopende band voeren wij ook het elektrotechnische en software gedeelte binnen de besturingskast uit. Dit doen we in eigen beheer niet alleen om de kwaliteit te kunnen waarborgen maar ook zeker van te zijn dat de machine voldoet aan de laatste veiligheidseisen die op dat moment gelden. Daarbij wordt service en onderhoud gemakkelijker en kan er snel geschakeld worden om slijtage onderdelen te kunnen vervangen.  


Hygiënische lopende band Detail - Productielijn - Machinefabriek Geurtsen

Machinebouw op maat

Naast transportbanden levert Geurtsen machinebouw op maat voor diverse branches. Als bouwer van speciaalmachines weten wij als geen ander dat complexe technische vraagstukken doelgerichte oplossingen vergen. Onze expertises komen samen in de oplevering van complete machines. Engineering, machinebouw en service en onderhoud van speciaalmachines vereist technische kennis, ervaring en vakmanschap. Ook het praktisch inzicht in de omstandigheden waaronder de machine zijn werk gaat doen is een voorwaarde voor succes. Bij Machinefabriek Geurtsen vindt u de mensen, de productiefaciliteiten én de specialismes die nodig zijn om u een optimaal effectieve oplossingen te kunnen bieden.
Hygiënische lopende band - Productielijn - Machinefabriek Geurtsen
Verrijdbaar hygiënische lopende band - Productielijn - Machinefabriek Geurtsen

Meer weten over transportbanden van Geurtsen? Neem contact met ons op!

Bij Machinefabriek Geurtsen weten we alles over transportbanden. We kunnen u (uw organisatie) op dit gebied goed ondersteunen. Het leveren van maatwerk staat voorop: ook als het enkel om advies gaat. Wilt u een van de specialisten van ons gepassioneerde bedrijf spreken? Bel dan naar 0570-621159, of vul het contactformulier op de website in. Onze mensen staan altijd klaar om u te adviseren. Wees welkom voor een kopje koffie!
Lopende band specialist nodig?

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?