Constructiewerk bij Machinefabriek Geurtsen

Voor het uitbesteden van uw constructiewerk bent u bij Machinefabriek Geurtsen helemaal aan het juiste adres. Constructiewerk is weliswaar een vrij ruim begrip, maar Machinefabriek Geurtsen is van alle markten thuis. Door de combinatie van een zeer uitgebreid machinepark en tientallen gepassioneerde vakmensen, kunnen wij vrijwel alles voor u vervaardigen wat u wenst.


Een greep uit de mogelijkheden

In onze werkplaats beschikken wij over alle benodigdheden voor het vervaardigen van uw constructiewerk. En ook voor speciale wensen met betrekking tot uw constructiewerk draaien onze professionals hun hand niet om. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in diverse bewerkingen, zoals CNC draaien, lassen en frezen.

Constructiewerk - Machinefabriek Geurtsen

Vrijblijvend advies

Naast het maken van constructiewerk kan Machinefabriek Geurtsen meer voor u betekenen. Wanneer u wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf, mag u altijd een beroep doen op één van onze vakkundige medewerkers. Zij staan u graag te woord. Bel ons op 0570-621159 of vul het contactformulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Geïnteresseerd

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?