Apparatenbouw op maat

Wanneer u op zoek bent naar een gecertificeerde partij in de apparatenbouw op maat, bent u bij Machinefabriek Geurtsen aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een zeer ruime expertise opgebouwd in de apparatenbouw, inclusief de engineering daarvan. Uiteraard geldt ook bij de tankbouw dat wij uw wensen en eisen centraal stellen. Elk project begint met een gedegen basis en een ontwerp. Onze vakkundige medewerkers betrekken u daarom van het begin tot aan de oplevering bij het project. Daarnaast heeft u bij ons altijd één vast aanspreekpunt, bij wie u met al uw vragen terecht kunt.


Certificering apparatenbouw

Naast het ISO 9001 certificaat beschikt Machinefabriek Geurtsen bovendien over de lascertificeringen ISO 3834-2 en de NEN-EN 1090. Apparatenbouw vergt zowel ervaring en vakmanschap, als technische kennis. Daarom beschikken diverse medewerkers van Machinefabriek Geurtsen over de kennis en eigenschappen die nodig zijn om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Mobiele handwas en sterilisatie unit voor de voedingsmiddelenindustrie - Machinefabriek Geurtsen


Wat is apparatenbouw?

Apparatenbouw is de discipline waarbij constructies worden gebouwd bestaande uit een niet-bewegende geheel, waaronder een vat of tank. Bij de toepassingen van apparatenbouw kan worden gedacht aan het samenvoegen/ mengen, afvullen, filteren en dergelijke van stoffen in vaste, vloeibare of gasvormige fase. 


Veiligheidseisen (PED) voorop bij Machinefabriek Geurtsen

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle veiligheidseisen. Wij leveren producten voor uw tank en apparatenbouw, die optioneel onder andere aan de PED (Pressure Equipment Directive) (2014/68/EU) getoetst kunnen worden. Daarnaast staan innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak bij ons hoog in het vaandel. En mocht u vragen hebben over de tank en apparatenbouw, dan kunt u altijd een beroep doen op onze hulpvaardige engineers. Bij ons bent u slechts één telefoontje verwijderd van deskundig advies.

Apparatenbouw - Procesapparatuur - Machinefabriek Geurtsen - Banner


Onze specialisaties

Machinefabriek Geurtsen richt zich niet alleen op de apparatenbouw. Daarnaast is Geurtsen ook gespecialiseerd in engineeringspeciaal machinebouwleidingwerkorbitaal lassenservice en onderhouddetachering van technische specialisten en tal van andere specialistische werkzaamheden. Ook voor de ondersteuning bij complexe technische projecten kunt u bij ons terecht.


Apparatenbouw - Machinefabriek Geurtsen


Apparatenbouw bij Machinefabriek Geurtsen

Voorbeelden van apparaten die Machinefabriek Geurtsen in eigen beheer ontwerpt en/of vervaardigt zijn onder meer (vloeistof)tanks en speciale bolsegmentkleppen. Ook heeft Geurtsen de gespecialiseerde faciliteiten in de eigen organisatie om mengers en bolsegmentkleppen voor bijvoorbeeld de farmaceutische en chemische industrie te vervaardigen.

Wilt u weten wat Machinefabriek Geurtsen voor u op het gebied van apparatenbouw kan betekenen? Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u direct contact opnemen via telefoonnummer 0570-621159 of door middel van het contactformulier. Wij horen graag van u.


Geïnteresseerd in apparatenbouw?

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?