Palletiseermachine

Een palletiseermachine stapelt dozen, kisten, zakken of producten automatisch op een pallet. De machine is instelbaar voor het palletiseren van diverse afmetingen, materialen en/ of vormen. Het automatiseren van uw productieproces kan arbeidsbesparing en/ of verbetering van de arbeidsomstandigheden opleveren. Hierdoor ontstaat een hogere output met minder afkeur.

Palletiseermachines  - Palletiseren runderhuiden - Machinefabriek Geurtsen
Palletiseermachine - Stapelaar robot - palletizer robot - Robotisering - Machinefabriek Geurtsen

Palletiseren binnen uw productieproces 

Kost het palletiseren binnen uw productieproces te veel tijd? Kies voor de mogelijkheden van Machinefabriek Geurtsen en het palletiseren kan volledig geautomatiseerd worden uitgevoerd. Wij zijn een specialist in het bedenken en ontwikkelen van oplossingen die uw productieprocessen vereenvoudigen en automatiseren door bijvoorbeeld een palletiseermachine. Machinefabriek Geurtsen vereenvoudigt de zware arbeid die bij het palletiseren komt kijken. Of het nu gaat om het palletiseren van dozen, zakken of kratten, wij hebben de geschikte oplossing voor uw vraagstuk.

Wat zijn de voordelen van een palletiseermachine?

Dankzij robotisering krijgt u een productieproces dat slim en efficiënt is. Het proces wordt sneller, flexibeler, goedkoper én het maken van fouten wordt tot een minimum beperkt. Door geautomatiseerd palletiseren deel te maken van uw productieproces, zijn er mogelijkheden om meerdere verpakkingen tegelijk te stapelen. De palletiseermachine kan uitgevoerd worden met een automatische aanvoer van lege pallets, waardoor er geen stilstand ontstaat bij het aanvoeren van een nieuwe pallet.

Kiest u voor een palletiseermachine van Machinefabriek Geurtsen, dan bent u verzekerd van:
  • Een betrouwbaar systeem
  • Een eenvoudig uit te breiden systeem
  • Mogelijkheden om het systeem in te passen in bestaande productieprocessen/automatisering
  • 24/7 service en onderhoud

Palletiseermachine - Robotisering - Stapelaar robot - palletizer robot - Machinefabriek Geurtsen
Multifunctionele grijper voor op een robotarm - Palletiseermachine - Machinefabriek Geurtsen

Multifunctionele grijper in een palletiseermachine

Deze multifunctionele grijper is ontworpen om pallets, tussenlegvellen en verschillende pakketten (afwijkend in gewicht en afmetingen) op te pakken en te verwerken. De grijper is ontwikkeld als onderdeel van een palletiseermachine in een robotintegratieproject uitgevoerd door Machinefabriek Geurtsen.
Bekijk onze robotisering gallery
Palletiseermachine - Grijper multifunctioneel - Automatiseren inpak- en palletiseerproces - Machinefabriek Geurtsen
Palletiseermachine - Multifunctionele grijper - Automatiseren inpak- en palletiseerproces - Machinefabriek Geurtsen

Meer informatie over een palletiseermachine?

Wilt u meer weten over een palletiseermachine van Machinefabriek Geurtsen of over één van onze andere diensten? Bel dan:  0570-621159 of vul ons contactformulier in. Wij horen graag van u.

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?