Beladingsrobot

Wanneer u op zoek bent naar een innovatief bedrijf dat uw CNC-freesbewerkingen snel en op hoog niveau kan uitvoeren, is Machinefabriek Geurtsen u graag van dienst. Sinds de ingebruikname van onze beladingsrobot is ons dienstenpakket aanzienlijk uitgebreid. Zowel enkelstuks, als kleine en middelgrote series, kunnen dankzij de beladingsrobot sneller en onafhankelijk van elkaar geproduceerd worden op onze 3-assige en 5-assige CNC-banken.


Basis voor CNC-freesbanken

De beladingsrobot vormt de basis voor de twee CNC-freesbanken en zorgt voor continue aanvoer. Het hefvermogen van de beladingsrobot reikt tot 180 kg en draagt bij aan de keuzemogelijkheden voor onze klanten. Er kan sneller en met meer nauwkeurigheid gewerkt worden, mede omdat we voor de ingebruikname van de beladingsrobot ons machinepark optimaal aangepast hebben. Het is mogelijk kosteneffectief te leveren op de markt voor enkelstuks tot middelgrote series.

Beladingsrobot - Machinefabriek Geurtsen

Machinefabriek Geurtsen is een organisatie met grote knowhow en biedt keer op keer een uitstekend product tegen een aantrekkelijke prijs.

Meer weten over de beladingsrobot

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met onze beladingsrobot? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 0570-621159.  U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier om al uw vragen over onze beladingsrobot te stellen.
Geïnteresseerd in een beladingsrobot?

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?