Machinefabriek Geurtsen: voor op maat gemaakte aandrijfsystemen

Bent u op zoek naar de beste aandrijfsystemen? Bij Machinefabriek Geurtsen bent u dan helemaal aan het juiste adres. Dagelijks zetten ongeveer tachtig medewerkers zich in om uiteenlopende technische oplossingen voor u te realiseren. Behalve voor aandrijfsystemen kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor tekeningen, technische ontwerpen, halffabrikaten, plaat- en constructiewerk,  diverse gespecialiseerde onderdelen en (speciaal) machinebouw.

Kostenbesparing
Wie gebruikmaakt van goede aandrijfsystemen heeft deze investering doorgaans snel weer terugverdiend. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat met de inzet van de nieuwste generatie aandrijfsystemen een kostenbesparing van maar liefst twintig tot dertig procent gerealiseerd kan worden. Daarnaast zorgen goede aandrijfsystemen voor een efficiënt en betrouwbaar productieproces.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in onze aandrijfsystemen, of wenst u meer informatie over de mogelijkheden en de bijbehorende tarieven? Schroom dan niet om contact op te nemen met één van onze vakkundige medewerkers op telefoonnummer: 0570-621159. Ook kunt u uw wensen achterlaten op het contactformulier.
Geïnteresseerd?

Onze klanten

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?