Video's Machinefabriek Geurtsen

Bedrijfsfilm Machinefabriek Geurtsen

Machinefabriek Geurtsen is gespecialiseerd in de engineeringbesturing en fabricage van speciaalmachines voor uiteenlopende industrieën en bouwt en ontwerpt daarnaast ook standaardmachines voor de levensmiddelenindustrie. Als machinefabriek bieden we een groot aantal technische services overzichtelijk onder één dak.

Met een eigen ontwerpafdeling, moderne en uitgebreide productiefaciliteiten en ongeveer 115 vakbekwame medewerkers is Machinefabriek Geurtsen in staat om voor vele technische problemen een oplossing te ontwikkelen en te realiseren. Onze technische serviceafdeling beschikt over circa 40 servicemonteurs die op locatie bij onze klanten zorgen voor service, onderhoud en reparaties.

Wij zijn de machinebouwer met de beste oplossingen, producten en service. Interesse? Bel 0570-621159 of stuur ons contactformulier in. We horen graag van u.

Zoutstrooimachine Smarthides

Zoek je een duurzame machine om runderhuiden te zouten? Snel, makkelijk en gebruiksvriendelijk? Onze Smarthides machines regelen het complete proces. Inclusief alle logistiek.


Oplossingen voor elke capaciteit

Onze Smarthides machines kunnen elke capaciteit makkelijk aan. 100 huiden per uur? 500? Zijn het lichte of zware huiden? Wij zorgen dat er een oplossing komt die bij jouw bedrijfsproces past. Onze machines verzorgen niet alleen het zouten en de geautomatiseerde zoutaanvoer. Ook logistieke taken zoals handelen, separeren, inhaken, classificeren en transporteren worden efficiënt voor je geregeld. Een zoute omgeving is veeleisend. Onze duurzame machines voelen zich in die omgeving prima thuis. Smarthides zoutstrooimachinesworden volledig vervaardigd uit RVS 316. Met componenten die tegen een stootje kunnen!

Robotintegratie in een lean productieproces

Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van werken met industriële robots. Overweegt u om industriële robots te integreren in uw productieproces, dan informeert Machinefabriek Geurtsen u graag over de mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander dat elk bedrijf een eigen productieproces heeft en dat het doorvoeren van veranderingen ingrijpend kan zijn.

Doordat elk productieproces anders is, zijn de machines die worden ingezet ook per bedrijf verschillend. Machinefabriek Geurtsen heeft veel ervaring met het automatiseren van productieprocessen door middel van robottechniek. Deze techniek integreren we in het proces om zo aan uw wensen en eisen te voldoen.

Onze deskundige ontwerpafdeling bestaande uit technisch specialisten zorgt ervoor dat bij elk vraagstuk en elk probleem de gewenste robottechniek in de productieprocessen wordt geïntegreerd. Praktisch inzicht in de omstandigheden is een voorwaarde voor een succesvolle implementatie.

Demo BMO robot icm DMU-65 Monoblock

Bij Machinefabriek Geurtsen beschikken we over diverse freesmachines. Frezen kan bij ons op verschillende manieren, wij zijn onder andere gespecialiseerd in 5 assig simultaan frezen. Voor zowel seriewerk als enkel-stuks hebben we de juiste freesmachines in huis.
Eigenlijk werkt het heel simpel: u vertelt ons wat uw wensen zijn, wij ontzorgen u gedurende het gehele proces. Omdat Machinefabriek Geurtsen niet alleen beschikt over voldoende freesmachines, maar over een zeer uitgebreid machinepark en over ontzettend veel vakmanschap, kunt u met vrijwel elk verzoek voor frezen bij ons terecht. Zo kunnen we op de nieuwe, uiterst veelzijdige DMU 65 monoblock van DMG-Mori 5 assig simultaan frezen. Op deze bank kan een grote verscheidenheid aan bewerkingen worden uitgevoerd. Aan de vraag naar kwalitatief hoogstaande CNC freesbewerkingen kunnen we voldoen, zo ook aan 5 assig simultaan frezen.

Video's Machinefabriek Geurtsen

Machinefabriek Geurtsen is gespecialiseerd in oplossingen voor diverse branches en toepassingen. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Bel 0570-621159, mail naar info@mfgeurtsen.nl of stuur ons contactformulier in. We horen graag van u.

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?