Covid karren voor op de covid-afdelingen 1 - Medische accessoires - Machinefabriek Geurtsen
Covid karren voor op de covid-afdelingen - Medische accessoires - Machinefabriek Geurtsen

Covid karren voor op cohortafdeling

Alle schone benodigdheden op de cohortafdeling  zijn met deze kar verrijdbaar. Geurtsen ontwikkelde speciale Covid karren. Zowel handschoenen, brillen, desinfectie mogelijkheden en meer passen op de karren, waarmee het personeel efficiënter en veiliger kan werken.

Centrale-Sterilisatie-Afdeling Transportsysteem - Medische accessoires - Machinefabriek Geurtsen

Centrale-Sterilisatie-Afdeling Transportsysteem

Sneller, efficiënter en gemakkelijk  werken met dit transport systeem. Om de verwerking van de Centrale-Sterilisatie-Afdeling te optimaliseren is een transportsysteem ontworpen en ontwikkeld. Een oplossing voor bijvoorbeeld een Centrale-Sterilisatie-Afdeling.

Medicijnkast geleiders - Medische accessoires - Machinefabriek Geurtsen

Medicijnenkast geleiders

De medicijnenkast had geen uitschuifbare geleiders voor de bakken met medicijnen en andere benodigdheden. Het ziekenhuispersoneel moest de erg zware bakken met vloeistoffen tillen. De op maat gemaakte geleidingen voor de medicijnenkast biedt een oplossing, waardoor het personeel de bakken uit de kast kan trekken. Dit zorgt ervoor dat het personeel niet meer het hele gewicht van de bakken hoeft te tillen.

Tablethouder voor aan ziekenhuisbed - Medische accessoires - Machinefabriek Geurtsen

Tablethouder voor aan ziekenhuisbed

De tablethouder kan in een ziekenhuis worden ingezet als entertainmentsysteem en patiëntgegevensportaal.
Mobiele tractie unit – Medische accessoires - Machinefabriek Geurtsen

Mobiele tractie unit / hulpmiddel voor gipsen

Machinefabriek Geurtsen produceert mobiele tractie units. Deze op maat gemaakte oplossing, is een hulpmiddel voor de gipsafdeling. Het zorgt ervoor dat de hand op spanning gezet kan worden, waardoor het gipsen van de hand of arm makkelijker is. Dit vraagt minder intensive handelingen van het ziekenhuispersoneel en de patiënt tijdens het proces.

Ophangbeugels voor loodschorten en andere materialen - Medische accessoires - Machinefabriek Geurtsen

Ophangbeugels voor loodschorten en andere materialen

Om loodschorten of andere materialen op de operatiekamer aan het bed te kunnen monteren zijn op maat gemaakte ophangbeugels gemaakt. Hierdoor kan het personeel sneller en veiliger werken op de operatiekamer.Houder detectorplaat voor de afdeling radiologie - Medische accessoires - Machinefabriek Geurtsen

Detectorplaat houder voor de afdeling radiologie

Machinefabriek Geurtsen biedt uitkomst voor de afdeling radiologie: een Detectorplaat houder. Het ziekenhuis liep tegen een probleem aan: Patiënten moesten zelf de (kostbare) detectorplaten vasthouden  tijdens het maken van de röntgenfoto’s. Hierbij kwam het weleens voor dat platen stuk vielen. Het ziekenhuis kwam met de vraag hier een oplossing op maat voor te ontwikkelen. Sinds Geurtsen, vier jaar geleden, een mobiele houder voor de detectorplaten heeft gemaakt is dit probleem verholpen.

Medische accessoires

Machinefabriek Geurtsen is gespecialiseerd in maatwerk oplossingen voor medische accessoires. Wilt u meer weten over medische accessoires bij Machinefabriek Geurtsen of over één van onze andere diensten? Bel dan Bert: 06 22 96 08 17, mail ons op b.bongers@mfgeurtsen.nl of vul ons contactformulier in. Wij horen graag van u.

Heeft u een specialist nodig in machinebouw?